Zašto mislim da su proizvodi za sve tipove kose Lija | BA.inspinre.com
Stil

Zašto mislim da su proizvodi za sve tipove kose Lija

Zašto mislim da su proizvodi za sve tipove kose Lija

Šokantno, zar ne? Sarkazam na stranu, naravno niko ne voli biti prevareni. Pa zašto je to što vlasnici proizvod kosa čini da bi to rade? Posebno za proizvode koji tvrde da su za svaki tip kose?

Zašto marke učiniti?

Mislim da je ideja da ćete zaraditi više novca od strane baca šire potrošača net, i da uštedite novac odricanjem više rigorozna testiranja proizvoda. Idealno za brend, potrošač neće biti mudriji i stvari poletjeti. Ali koliko nas je i dalje kupiti proizvod znamo ne radi za našu kosu ako imamo izbor da ne? Stvar je u tome da se u ovo doba komunikacije i lakoća istraživanja tržišta, proizvoda koji se protežu istinu se mnogo brže nego što su ranije otkrili. Mišljenjima potrošača će se lakše nego ikada za pristup i na društvenim mrežama.

load...

Svim vlasnicima poslovnih tamo, želim da kažem da je to nešto što sam shvatio.

I GET činjenicu da je između tip kose, poroznost, gustoće kose, širina kose, pa čak i boju kose, tu je ogroman, ogroman broj kombinacija koje možete napraviti sa svim faktorima koji čine naš tip kose u više kolokvijalnom osjećaj ono što naši kosa zapravo želite, a ne samo broj i slovo oblik našeg lanaca. To bi koštalo puno novca testa na sve vrste kose za svaki proizvod, a ja da nije svaki posao je voljan ili u mogućnosti to učiniti.

Jedan od najvažnijih prostrani i iritirajuće argumente za mene je: "Pa, tvrtke postoje da zarade novac". Um. Da. Oni koji ne nazivaju dobrotvorne organizacije, pa čak i oni imaju problema sa beskrupuloznim raspodjele sredstava s vremena na vrijeme. Ali ja sam uvijek zabrinut implikaciju da ja ne predstavlja problem korporacije lažno svoju robu jer je manje skupo za njih.

Naravno da treba sve učiniti istraživanja, pregledate mišljenja, provjeriti izvore bilo svjedočanstva, i tako dalje, za sve klase proizvoda kad god smo mogli. Ali, u nekom trenutku, moramo ustati i reći "Ne možeš lagati ovako", i to mislim. Ako to znači da moram biti ljut svaki put se to dogodi, neka bude tako. Ja ću se zaustaviti kada se ne zaustave.

Pored toga.

Ne znaju da ćemo kupovati stvari ionako? Postoji toliko boca Vidio sam da kažu da su arganovim uljem ili crne ricinusovog ulja u velikim masnim slovima na prednjoj strani, a onda pogledate na sastojke i to je spoj! Ja ću kupiti spoj momci! Imate li ideju kako je teško trljati čist, debele ricinusovog ulja po celom telu, kao zimska hidratantnu kremu? Ono ima konzistentnost javorovog sirupa, to traje 45 minuta! Ja sam dobro, uz malo konoplje ili bademovo ili kokosovo ulje se miješa u, samo želim da im se kaže da je to ono što je!

Stvar je ipak, uvijek postoji mogućnost da upravo. Ne stavljajte 'za sve tipove kose "na etiketi ili u marketingu. Znate kako je to sranje morati da otkaže na prijatelj kada si rekao da ćeš im pomoći potez, jer shvatiš da stvarno ne želiš? Rješenje za to je bilo izjednačenje se i ne biti pahuljica ili jednostavno ne nude na prvom mjestu! Neke od mojih omiljenih proizvoda apsolutno nemaju preporuke za tip kose bi mogli raditi za na pakiranju, i to je potpuno u redu! Sada kada smo kovrdžav svi postaju sve pamet o tome koje sastojke / vrste alata raditi na kosu, i dolaze zajedno da dijele savjete i trikove, Puštamo jedni druge znam šta je oronule je, i sami učenje! Daj svoj dizajnerski tim odmor od dodajući još etiketu, i disati lako. Oni će ti se zahvalim. I tako ćemo i mi!

load...

Kovrdžav, koje su vaše misli? Da li ste ikada imali posla s 'Sve vrste' proizvod ne biti u pravu za vašu kosu? Javite mi u komentarima!

load...