Zašto je čuda žena više nego film, to je pokret | BA.inspinre.com
Stil

Zašto je čuda žena više nego film, to je pokret

Zašto je čuda žena više nego film, to je pokret

History of Wonder Woman

Godine 1941. Wonder Woman je kreirao psiholog i feministkinja, Dr. William Moulton Marston pružiti uzor za mlade djevojke i prikazivanje pokreta žena za vrijeme Drugog svjetskog rata. Amazonske superheroja borili za ženska prava i demokratije. Njen izgled je inspirisan pinup djevojčice i sifražetkinje osnaživanje žena da se oslobode iz patrijarhata. Marston vjerovao, "Wonder Woman atraktivnosti bio dio svoje moći, najavljuje seks-pozitivne feminizam budućih ikona kao što su Lady Gaga i Beyonce." Od tada, ona je vojnik, seks simbol, špijun, dadilja i jedan od najpopularnijih strip knjiga znakova svih vremena. Iako ona mijenjan tijekom godina, ona je odraz uloge žena u društvu borbi protiv nejednakosti. Bez obzira na svoju ulogu, ona je oličenje ljubavi, pravde, empatija, snage i ljepote.

Izvor: APimages

Značaj reprezentacije

Trebalo mu je 75 godina za Wonder Woman će glumiti u svom filmu, a ona je inspirativan milijune! Nakon desetljeća bijelih muškaraca dominira stripa i filmske industrije, publiku su spremni za novu perspektivu. Dok je Batman, imao devet dugometražnih filmova i Superman sa sedam, Wonder nije imala do.. Sada! Ranije ovog mjeseca Wonder Woman pojaviti u bioskopima širom sveta prelazi sva očekivanja, te je krunisan najveći otvaranje vikend ikad za film žensko-režirao. Direktor Patty Jenkins je bio inspirisan da ispriča priču o Wonder Woman od nje perspektive i dati mladim djevojkama nekoga koga mogu odnositi na koji promovira pozitivnost i mir. Rekla je Hollywood Reporter: "Bilo je važno za mene da budem siguran da je to kao ranjiva, ljubavi i topla kao ona treba da bude. To je važno za nju biti višedimenzionalni. Neverovatno je da napravim nešto o superheroj koji se zalaže za poruku da se bori za ljubavlju, promišljen vlade, posebno u ovom trenutnom klime. Prošlo je poseban proces da napravim nešto s prekrasnim poruku da je teško biti heroj i ostati ljubazan i promišljen u svemu što radite. Tu će biti puno razgovora o njoj kao žena u ovim vremenima, ali mislim da je najveći dio o karakteru je da je ona puno veći od svega toga. "

load...
Bez obzira na platformu, programa s najmanje jednim žena tvorac i / ili izvršni producent istaknuta veći procenat žena u drugim ključnim iza-the-scene uloge. 

Kako Wonder Woman se mijenja putanju Žene u film i televiziju

Zašto ovaj film Matters

Ne samo da je Wonder Woman film ispunjen šljunkom i milosti, ali modernog primjer za mlade djevojke da se inspiriran svojim jedinstvenim darovima i talentima. To je uzbudljivo, srce-zagrijavanje i akciji pakiran da će zadržati svoje oči zalijepljen na ekran čitav 2 sata. Gluma je izuzetan i pričanje priča pruža intiman vezu dajući vam osjećaj relatability. 

Ono što najviše volim je efekat ovaj film ima na milijune devojčice kanališu svoje unutrašnje Wonder Woman pokazuje svijetu kako neustrašivi i hrabri mogu biti, pogledajte ove Lil 'dame. Ponekad jednostavno treba podsjetnik koliko je moćan smo i to je upravo zato zastupljenost pitanja.

Dalje ići protiv zrna, biti otporniji na svoje putovanje, ostaju vjerni kroz sve to i slomiti lance da se društvo pokušava će staviti na tebe. Jači si nego što misliš. Verujte svom veličina!

Da li ste videli Wonder Woman? Bilo bi nam drago da čujemo vaše misli, podijeliti svoje iskustvo u nastavku.

Želim više od Alexandra? Pratite je na Instagram @queensconquer i pročitati njen najnoviji članke.

 

load...