Zašto biste koristili neem ulje za vaš prhljaj | BA.inspinre.com
Stil

Zašto biste koristili neem ulje za vaš prhljaj

Zašto biste koristili neem ulje za vaš prhljaj

"Svi dijelovi neem stabla se često koriste u tradicionalnoj indijskoj medicini za otklanjanje domaćinstvo protiv različitih bolesti kod ljudi", navodi se PubMed. Ništa ne može postati otpad kada se koristi ovo drvo. Od liječenju spolno prenosivih bolesti u tretiranju akni, čini se neem stablo pobijediti sve ostalo za pomaganje čovječanstvo u medicini. To je korisno komponenta Azadirachtin spoj koji daje nim sve svoje medicinskih veličinu, zajedno sa sposobnošću da odbije insekata kao što su komarci, krpelji, buhe, i mrava. Postoji direktna veza između stabla nima i stare lijekove i neverovatan ulje koje je od vitalnog značaja sastojak u Ayurvedi.

Koja je 411 Neem ulje?

  • Podržava vaš imuni sistem
  • Leči i podržava kože
  • Može se koristiti kao pasta za zube ili vodica za ispiranje usta
  • Sredstvo protiv insekata
  • Probavni problem solver
  • Prednosti koža, vlasište i kosa

Neem ulje i kose

Te hranjive tvari učiniti naša tijela dobra i da se ide za naše uvojcima. Ona se bori protiv gljivičnih infekcija, uključujući ringworms, što mnoga djeca iskustvo na koži glave. Redovnim korištenjem ovog ulja, primijetit ćete zdraviji vlasište i kosa niti. Izvrstan za skalp masaže, ali s obzirom da je jak miris koji je jak kao i oštar, možda želite koristiti preko noći onda oprati ujutro da se oslobodi miris. Razblažujete s drugim slatkim mirisna baznog ulja može pomoći u rasipajući uvredljiv miris.

load...

Neem ulje je odličan za ublažavanje peruti, psorijaza, i suho vlasište bolesti. To zapravo poboljšava zdravlje vlasišta i održava vlasišta pH nivo, zbog čega smo često vidjeti, dodaje se u šamponima. To se može koristiti za uklanjanje vaške bez upotrebe jake kemikalije da drugi vaške pravna sredstva sadrže. Jednostavno dodajte neem ulje na kosu i ostaviti preko noći. Iščešljavanje sa NIT češalj sljedeće jutro ukloniti vaši. Sa svim plemenitim masne kiseline svoj niti će dobiti majstorski uređaj iz linolne, oleinske i stearinske kiseline koja će nahraniti i stanja svojim uvojcima i vlasišta. Vraćanje suho, njegovanu kosu u glatku teksturu.

load...