Više curlije se okreće šarama | BA.inspinre.com
Stil

Više curlije se okreće šarama

Više curlije se okreće šarama

Na Kanadska kozmetička kompanija Lush, šampon barovi su postali jedan od najtoplijih proizvoda kompanije.

Kompanija je nedavno predstavio svoj novi Godiva i Hybrid barovi - barovi bogata uređaj Baterse kao što su shea i kokos. Koji donosi broj kompanije šampona ponude na osam.

Šampon barovi su jedan od najpopularnijih trendova u njega kose industriji, sa kompanijama i velike i male izlaze sa novim raznolikog niza čvrstih proizvoda.

Fillmore rekao je ekonomiju i ekološke aspekte šampona barovi su veliki dio svoje popularnosti. Sa tipičnim Lush šampon bar, kupac dobiva 50-80 pranja, ovisno o dužini kose. To je ekvivalent od tri 8 oz. Boca.

Tečnošću šampon, korisnik obično "vidi puno Squish na tuš podu", kaže ona.

U mnogim slučajevima, šampon, može se koristiti za kosu ili organ, koji dodaje da uštede.

load...

Jer šampon bar ne zahtijeva nikakve plastične ambalaže, ima tendenciju da se više ekološki osjetljiva. Obično, oni ne sadrže nikakve konzervanse.

Šampon barovi imaju tendenciju da rade najbolje za aktivne ljude koji vole praktičnost bar - u "Spartanci", za razliku od 'sybarites ", kaže Fillmore.

Najlikvidnijih šamponi su sulfat / deterdžent na bazi, dok je većina poo barovi su sapun na bazi, rekao je Jamyla Bennu od oyin Handmade, čiji Grand ka Bar je deterdžent-free. Bennu objašnjava da šampon šipke su napravljeni od saponifikovani ulja, a mnogi proizvođači dodati dodatne ulja za svoje hidratantnim i hranjivim svojstvima.

Ali šampon barovi nisu svi isti.

Oni mogu biti sa širokim rasponom sastojaka. Na primjer, Chagrin Valley Soap and Craft Co nudi tako barovima Mrkva Milk & Honey, Lavender & Spice, med pivo i jaja i Herb Garden. Oyin Grand ka Bar sadrži hidratantna ulja i Baterse kao kotač, shea i kakao. Neki su 100 posto prirodni. Drugi nisu.

Mia Simon je Boutique nudi širok spektar od 100 posto prirodnih ručne izrade gurmanske sapuni. Sapuni, koji se može koristiti za kosu i kožu, sadrže hranjiva i hidratantna prirodnih sastojaka. Ultimate maslac Sapun, na primjer, sadrži avokado, kakao, mango i shea maslac.

Na kraju se sve svodi na osobne preferencije.

* Sekcija za kosu traljavo i trljajte traku na vlasište.

* Stavite šampon nadole i koristite ruke za rad u sapunicu. Biti nježan, održavajući kosu pjenu koncentriran na svoj skalp u ovom trenutku.

* Nemoj to raditi 'šampon komercijalne stvar i napraviti jednu veliku gomilu sapunjava kose na vrhu glave. Ako vaša kosa je visoko teksture, coily, ili kovrdžava, to može biti recept za intenzivnu zapetljavanje!

* Umjesto toga, održavanje aljkav sekcije i polako raditi na pjenu oko glave i van / do krajeva kose. Koristite prste - ne noktima - izmasiram skalp čvrsto.

* Isperite dobro. Ponovo koristeći jastučići prstiju na kožu glave.

* Kada završite pranje, dodajte uređaj i detangle.Storage Savjet: Cut barova u sekcije. Nije maleni crumblish sekcije, ali polovine, trećine, ili čak četvrtine. U tuš, sapun će disintigrate ako je mokro sve vreme. Rezanjem u sekcije i čuvanje koristi dio u posudi, a druga porcija negdje sasvim drugo (kao ladici ili ormar), ostatak bar ostaje suha i cijeli bar traje mnogo duže.

load...

Izvor: oyin Handmade

load...