Uvek: još jedan alat u potrazi za dvodnevnom kosom | BA.inspinre.com
Stil

Uvek: još jedan alat u potrazi za dvodnevnom kosom

Uvek: još jedan alat u potrazi za dvodnevnom kosom

Jedan od najnovijih trendova pogoditi kovrdžave svijeta uključuje spava u Buff.

Sada, prije nego što mislite da ćete dobiti ljut, ne govorimo o spavanju go! Govorimo o korišćenju Buff noću za postizanje velike drugi dan kosu i velike zapremine.

Dakle, ono što je Buff?

To je dug, širok cijevi rastezljive tkanine koja ima za cilj da se jer se ona i polažu iznad glave, a onda produžiti do se nosi kao aligator vratu ili preko vrha glave i oko vrata za toplinu. Ovaj šareni šeširi je popularan sa hladnim vremenom entuzijasta na otvorenom-aktivnosti, kao i sa motociklista ili "kada je krov spušten na Jeep", u skladu sa CurlTalker Jeepcurlygurl.

Ali stalno inventivan wavies i kovrdžav su pronašli novu upotrebu za ovu cjevaste pokrivala za glavu. Oni koji ga nosi noću da zaštite i sadrže njihove kovrče - sve u potrazi za drugog dana (i šire) kosu.

load...

Kako kovrdžav ga koriste

"Koristio sam moj sinoć na svježe oprana, osušena, stilski kose", kaže Jeepcurlygurl. "Bilo je vrlo ugodno, ostao lako, i kosa mi je imao va-va-volumena jutros!"

CurlTalkers i YouTubeano cijeniti ovaj novi način kao alternativa pineappling, jer ne napusti amajlija udubljenje koje pineappling može. To također ne protežu i ispravite kosu, kao što se može dogoditi s kraćim frizurama koje se moraju izvukao čvrsto da se u amajlija.

"I love it! Pineappling i satena kape nikada nije radio za mene, ali to ne", kaže CurlTalker Sixelamy. "Ja dobiti trećeg dana kosa od toga sa minimalnim stajling u jutarnjim satima."

Neki Odbojnici smatraju potrebno da SCRUNCH malo vode u kosi oko područja lica da oživi malo ravnosti, ali drugi samo ukloniti Buff, paperje i otići!

Iako postoje knockoffs na raspolaganju, naredio sam lijepa, svijetle roze cijev iz kompanije Buff. Volim to. Ne mogu da podnesem svoju kosu radi labave noću, pogotkom u moje lice i biti uglavnom dosadno. Tako imaju Buff sadrže kosu i držim uši toplo je divno.

Pažljivo sam povući ga ujutro i moja kosa izgleda sjajno. Ja bih da postoji verzija koja je obložena satena; to bi bilo još bolje. Onaj Naručio sam se od "mekanog poliestera mikrovlakana performanse platno", tvrde u kompaniji.

Još jedno pitanje neki korisnici su otkrili je da Buff ponekad može doći u sred noći. Buff prodaje "slim fit" verziju koja je uska i može baviti tim problemom.

Jeepcurlygurl voli nju Buff toliko, ona je počela da nosi kad ona je samo hlađenje, previše. "To je zapravo prilično udoban način nositi svoju kosu oko kuće", kaže ona. "To daje kosu i glavom i odmor od težine da ga i drži je se s puta!"

Slažem se. Sviđa mi se nosi dok gledate TV ili šta već. Postaje moju kosu način i, budući da naša kuća termostat je uvijek postavljena na PolarExpress ° C, drži glavu toplo. Ja samo imati na umu da je skinem prije nego što odgovorim na vrata!

load...