Tvoj sveti gralski proizvod treba da uradi ove 4 stvari | BA.inspinre.com
Stil

Tvoj sveti gralski proizvod treba da uradi ove 4 stvari

Tvoj sveti gralski proizvod treba da uradi ove 4 stvari

Smatram da sam prirodni OI u zajednici prirodna kosa. Pokušao sam svaki proizvod koji vam padne na pamet na tržištu. Kada je novi proizvod koji izlazi oči dobiti veliki, a ja uvijek želim da ga isprobam! Pretpostavljam da je to unutrašnja narkoman proizvod u mene, ali kada je u pitanju moja sveti gral proizvode koje moraju ispunjavati mojim standardima da ostanem u mom režimu. Kada sam u potrazi za novi proizvod koji bi mogao eventualno biti sveti gral, gledam za određene karakteristike u svoje proizvode. Evo šta sam tražiti u mom svetim gralom proizvoda.

Pomoć za vlage

Imam niske poroznosti kose, tako da je vrlo teško za moju kosu da zadrži vlagu. Moji sveti gral proizvodi moraju pomoći u održavanju vlage u kosi. Ključ za mene je dobar duboko uređaj koji prodire moju kosu. Razgovarao sam o tome duboko uređaj milion puta, ali dobro radi na moju kosu. TGIN Honey Miracle maska ​​za kosu mi je ultimativni Sveti Gral. To je sve što sam tražiti u dubokoj uređaj. To pomaže da moja kosa hidratizirana i zdrava. Volim da ga koristim sa parom da se još bolje rezultate, jer pare otvara moje zanoktice da pomogne dobiti proizvod u mojoj kosi i probiti. Dakle, sve dok se proizvod može mi pokazati iznova i iznova da može vlaže moju kosu, to je golman i sveti gral.

load...

Definirajte My Curls

Imam gustu kosu tako pronalaženje proizvoda koji definiraju moja kosa je važno za mene. Ako se proizvod može definirati moje kovrče i držim kosu hidratizirana to je win-win. Ne mogu se odlučiti kada je u pitanju sveti gral uvijanje definiranje proizvoda, ali imam nekoliko favorita. EDEN Bodyworks Coconut Shea Curl definirajući krema i plače borovnica Bliss Twist-N-Shout krema su moji favoriti. Oba ova proizvoda dobro rade sa niskim poroznost kovrče i daj mi definiciju iz ovoga svijeta!

Pružaju Svestranost

Ako je proizvod je svestran i može poslužiti više svrhe, onda sam za to. Volim Mousses posebno jer ne mogu ih koristiti za skupove štap i na twist napolje. Svestranost je također važno za mene jer mi pomaže da se uštedjeti novac na koristeći jedan proizvod za više namjena. Jedan od mojih omiljenih musevi za korištenje je Creme prirode arganovim uljem Style & Shine pjena Mousse.

No Harsh Sastojci

Volim da izbjeći proizvode sa teškim sastojaka na kosu. Sada ću koristiti sulfata s vremena na vrijeme, i ne stidim. Ja obično izbjeći sulfata i oštre alkoholi na moju kosu. Ne volim proizvode koji će se osušiti moju kosu. Ja izbjeći bilo koje proizvode da, ako nakon što ih koristi kosa mi je ostalo suho, krhki, i beživotno. Volim organske sastojke i da će pokušati iskoristiti proizvode koji ih imaju u svom režimu s vremena na vrijeme. Dokle god proizvode koristim nemam od mojih ne-ne sastojaka, onda ću ih isprobati.

Šta tražiti u svetim gralom proizvode?

load...