Tretmani proteina i boja kose | BA.inspinre.com
Stil

Tretmani proteina i boja kose

Tretmani proteina i boja kose

Planiram da obojite svoju kosu, međutim želim da uradim tretman protein ranije. Kada je najbolje vrijeme?

Ja ću biti bojenje mojoj kosi sa SheaMoisture boje, međutim, želio sam da uradim tretman protein prije, tako da je na svojoj najjači prije nanošenja boje. Koliko dugo prije bojenja treba da uradim tretman protein?

Odgovor

Volim SheaMoisture njegujući, vlage-Rich dlake Colour System i da su ga često koriste. Volimo da je trajno, bez amonijaka, i ima za cilj da spriječi isušivanje možete doživjeti s nekim drugim bojanje sistema. Mislim da birate veliki bojanje sistema, ali je odlučio da pronađe sa profesionalnim na najbolji način da se koristi tretman protein kada bojenje kose. 

Da, kosa bi trebalo da bude zdrav prije dodavanje boja, ali koristeći tretman protein nakon je bolja opcija. Hairstylist Vernon Francois, poznat po tome što Lupita Nyong'o stilista, objašnjava "moja preporuka je da se prvo obojiti kosu, a zatim slijede sa tretman proteina nedeljno ili dva kasnije. Boja će bolje apsorbirati po kosi ako primijeniti prije tretmana proteina. Ja bih izbjeći rade obe ove stvari na isti dan. "Vernon dodaje:" Ja bih predložiti, ako pokrivanje sijede kose, da je bolje da se odluče za boju koja je nekoliko nijansi tamniji od gotovih izgled koje želite. To je zato što je vjerovatno dobiti dodir lakši nakon tretmana proteina boje. "

load...

Prije razmatranja trajna boja, pobrinite se vaša kosa je zdrava. Ovo redovno znači čišćenje i duboko uređaj. Želiš dobar temelj. Ako je vaša kosa je previše suho ili raskidanjem, onda bi trebalo da odloži boje i fokusirati se na održavanje zdrave kose koja raste iz i trim štetu, jer će se boja samo pogoršati trenutno stanje vaše kose.

Kao što je naš frizer stručnjak predlaže, koristite tretman protein nedelju ili dve nakon što ste primijeniti boju i uživajte u novu boju. Ne zaboravite da dijele Slika ovde na StyleNook.

Šta je sledeće?

Pronađite odgovarajući protein tretman za potrebe vaše kose, sa našim Must-See Vodič za Protein tretmani.

load...