Top 6 podkastova u kojima glumaju zagrljaji | BA.inspinre.com
Stil

Top 6 podkastova u kojima glumaju zagrljaji

Top 6 podkastova u kojima glumaju zagrljaji

Apsolutno love podcastove! Mogu da slušam svoje omiljene ličnosti sadržaj udio da sam zaista strastveni. Pogodnost podcasta je također plus, jer imam pristup ovim emisijama na mom pametnih telefona i tableta. Kada treba slušati na podcast? Svaki put kada želite! Podcasts su odličan način da se kroz gužva, borba protiv da domaći zadatak, ili čak i za vrijeme treninga. To vam omogućuje da se povežu sa osobom na drugom kraju uho pupoljak, što je prilično drogu. Postoji niz podcasta, uključujući pop kulturi, sportu, pa čak i wellness. Mozda da ćete uživati, označiti ga na telefonu, i postati svakodnevni slušalac! Potrebno podcast za početak? Pogledajte ove top podcastove glumi naš curlfriends!

Prijatelj zona

Prijatelj Zone, predstavio zvučnika Network, je podcast domaćin Dustin Ross, Assante i wellness bloger Francheska Medina, također poznat kao HeyFranHey. Sadržaj ove predstave varira od pop kulture u wellness. U jednom trenutku ćete smijati i narednih ćete procijeniti različitim područjima u svom životu da vidi gdje možete poboljšati. Pogledajte nove epizode Friend zone svake srijede.

Read

Read je nedeljni podcasta šou predstavio zvučnici Mreža glume Kid Fury i Crissle. Budite spremni na obraze da boli nakon završetka epizode, jer ćete se smejati tonu. Nema potrebe za provjeru društvenih medija za doziranje pop kulture, Read pokriva za vas. Usput, obojica su neapologetski stan za Beyoncé. 

load...

Crne djevojke Talking

Fatima, Alesia i Ramou podijele svoje poglede na život i pop kulturu iz perspektive crnkinja. Dok slušate ove dvonedeljne podcast, osjećat ćete se kao da razgovarate sa svojim prijateljicama. Lako je se odnose na ove dame, koji će vas vratiti za više!

Još jedna runda

Buzzfeed predstavlja još jednu rundu, nedeljni podcast domaćin Tracy Clayton i Heben Nigatu. Ovaj podcast će vas podsjetiti na Happy Hour, pa počastite se koktel dok slušate (samo ako ste punoljetstvo piće). Ove kovrčava djevojke predstavljaju zabavno tema, specijalni gosti, i da će držati se smiješ.

Hrane Heaven Podcast

Wendy i Jess su registrovani dijetetičara i kreatori hrane Heaven Made Easy. Uz blogovanje, dva kovrdžav također imaju podcast. Njihov show akcija sadržaja na hranu, wellness i fitness. Predstava također pruža veliku savjete i lako omogućava vam da shvatite zdravlje / wellness da ga uključi u svoj svakodnevni život.

Black Girl In Om

Lauren Ash i Zakkiyyah Najeebah stvoriti dvonedeljnom podcast koji nudi sadržaja na holističkom zdravlju, wellness, ljubav prema sebi i brige o sebi za žene boje. Ovo je relativno novi podcast, ali sadržaj ove predstave ostavlja ikada-trajan utisak. Za kovrdžav koji uživaju u sadržaju na zdravlje i wellness, ovaj novi dragulj vrijedi checking out.

Koje su vaše omiljene podcaste glumi curlfriends? Molimo vas da podijelite sa kovrdžave zajednice.

load...