Top 5 ulja za najbolje vruće ulje | BA.inspinre.com
Stil

Top 5 ulja za najbolje vruće ulje

Top 5 ulja za najbolje vruće ulje

Ima nešto o tretmanu vruće ulje koje je tako umirujuće. Sjećam se da je to vrijeme kada je vruće ulje tretmana bili apsolutni imperativ za mene! Zapravo sam se radovao da ih i veruj mi kad ti kažem, ovi tretmani učinio čuda za moju kosu; ostavljajući upravljati i puni sjaj. Iz nekog razloga, ne mogu ni sjetiti kada sam zadnji put imao vruće ulje tretman. U procesu razmišljanja o mojoj sljedeći frizuru, shvatio sam da sam odustao nešto od vitalnog značaja za zadržavanje dužine kose i snagu. Uz to se, rekao je, večeras ću se vraćati život vruće ulje tretman i pazeći da ostane dosljedan.

Pogledajte spisak ulja možete koristiti za vruće ulje tretmane i njihove koristi. Naći ćete da su neke ulja može raditi bolje od drugih, ili možda čak ni da se miješaju neki ulja pronaći savršen. 

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje je jedan od mojih omiljenih ulja, izrekao! Ne samo da promovira zdrav rast, već i omekšava i uvjete za kosu.

Maslinovo ulje

Maslinovo ulje je malo na teške strane, a ne jedan od mojih omiljenih, ali to može raditi za vas! Sadrži vitamin A, vitamin E, i pomaže vam da zadrži vlagu.

load...
uljem avokada

Uljem avokada je super pogotovo ako je vaša kosa suha, jer je super za podmazivanje i pomaže kosi zadržati prijeko potrebnu vlagu.

jojobe

Moj drugi favorit je ulje jojobe. Jojobe na neki način, podsjeća me na kokosovog ulja. To ne sputavati svoju kosu, a ipak ostavlja je mekom i upravljati

bademovo ulje

Kako zagrijati ulje

Izbjegavajte korištenje mikrovalna (za sve pošteno, naročito hranu). Umjesto toga donijeti lonac vode da provri, stavite ulje po svom izboru u zdjelu toplinu sigurno ili staklenu posudu, a zatim stavite posudu u lonac tople vode za oko dva minuta.

  1. Pobrinite se za testiranje ulje na ruci prije nanošenja ga na vlasište.
  2. Nanesite ulje na kožu glave kada sigurno i masažu.
  3. Poklopac glave s kapa za tuširanje, plastični čep, ili plastičnu vrećicu.
  4. Dozvolite ulje da sjedi u kosi za trideset minuta ili čak i preko noći. Vaša kosa će ti se zahvalim!

Koji je tvoj omiljeni tretman vrućim uljem?

Ovaj članak je napisan od strane Chelsea Satine od BlackNaps.org i objavljen na CurlyNikki.

load...