Top 5 prirodnih i kovrdžavih frizerskih salona u Torontu | BA.inspinre.com
Stil

Top 5 prirodnih i kovrdžavih frizerskih salona u Torontu

Top 5 prirodnih i kovrdžavih frizerskih salona u Torontu

Curl Bar Salon

Curl Bar Salon je Deva inspirisan frizerski salon, sa stilistima obučeni u Devachan akademiji u New Yorku. Ovi momci imaju 7 dana garancije, a ako niste zadovoljni oni će ga prilagoditi sve dok se ne vratite u roku od 7 dana da se podešavanje vrši. Sve usluge Curl Bar uključuju hidrataciju i stila i oni vam poslati kući s know-how da se brine o i održavanje kose.

The Curl Ambasadori

The Curl Ambasadori Salon je otvoren 2006. Godine, a služe svim kovrče sve otkucana ili kovrče, zavojnice i valova. Ovaj salon također ima Devachan obučeni stilisti dati svoj lokne savršen oblik. Oni će vas voditi kroz proizvode, alate i tehnike će vam pomoći da dobijete najbolje rezultate za svoj dan kosu u dan.

Nanni je prirodno Hair Studio

Nanni je mjesto da ide ako imate Locs ili su zainteresovani za tranziciji sa loc ekstenzije. U potrazi za loc periku? Da, Nanni je te pokrivam. Ako vam je potrebna loc popravak i održavanje, Nanni je dobio vas kao dobro pokriven.

load...

Je Jonathan Torch Kovrčava kosa Institut

Je kovrčavu kosu Institut ne samo da nudi styling usluge, ovaj salon nudi vlasišta tretmane kao dobro. Šta više, 2-3 PM je happy hour i kose usluge umanjenu za 25%, od ponedjeljka do četvrtka (dok ste platili gotovinom). Ovaj salon nudi sve, od kemijskih tretmana na formalno podignuta kosa. Jonathan Torch je tvorac voljene kovrdžave proizvoda za kosu, Curl golmana.

Kinks Hair Studio i Spa

Kinks Hair Studio & Spa je doslovno jedan stop shop za glave do pete ljepotu. Dobiti sve vaše potrebe kosu ispuniti i priuštite si spa dan dok si u tome. Kink je vlasnik je razvio brand veganske proizvode formulirana najkvalitetnijih sastojaka. The Kinks filozofija je da zdravu kosu na prvom mjestu i nastoje kako bi se osiguralo da su svi klijenti su zadovoljni i njihovo okruženje je toplo, dobrodošlice i opuštanje.

Ako ste bili na jednom od ovih salona javite nam kako ste uživali u svoje iskustvo ili podijeliti svoje preporuke za kovrčave kose salone za posjetiti u Torontu.

load...