Top 10 alata za stajling | BA.inspinre.com
Stil

Top 10 alata za stajling

Top 10 alata za stajling

Ko kaže naš kovrčava, coily i kinky kosa mora biti nepregledan? Sa pravim tehnika i alata, održavanje prirodna boja je povjetarac. Ovdje su top 10 alata koje može biti potrebno da biste započeli na zdrav put kosu.

Top 10 Styling Alati

1. Širok zubima češalj

Ovo je teksture kosa 101, ako ste novi u vašu prirodnu kosu. Zubi su razmaknuti dovoljno širok da bi se kosa prostor da klizi kroz. Pospem na svoj omiljeni uređaj prije nego što otpetljati!

2. Denman četka

Neki ga koristiti za otpetljati, neki ga koristiti za "pramen" i definišu svoje kovrče nakon upotrebe gela. Sa različitim vrstama koje možete izabrati, sušilo za svakog debljine i uvijaju obrazac bi trebao biti u mogućnosti pronaći ono što najbolje radi za njih.

load...

3. Mikrovlakana ručnike

U curlier i deblji kose, više može biti potrebno da se osuše! Nemojte koristiti redovne peškir i utrljajte preko lokne - to stvara frizz! Umjesto toga koristite svjetlo krpu za uprate kosu. Isprobajte Curls Like Us Curl Krpe!

4. Satin šal / jastučnica

Čak baca i okretanje u našoj listova može uzrokovati lomljenje kose na dugi rok! Posebno važno za one od nas rockin 'afro-teksturom kose, satena jastučnicu ili marame će spriječiti vaše uvojcima iz je maznuo.

5. Goody za glavu

A rastezljiva mora imati za čuvanje kosu i iz vašeg lica. Pobrinite se da izbjeći elastične trake za kosu koje sa metalnim konektorima. Te mogao iščupati dlake na potiljku glave! Ouch!

6. Ukosnica

Budite iskreni-you've vjerojatno izgubila ukosnicu ili dva u kovrče, zar ne? Bobby igle su ravne i mogu zapinjanja kosu. Kosa igle, s druge strane su širi i može držati više kose. Sviđa nam se to!

7. Obrada kapa

Za one koji su duboko uređaj sesija, zamotajte kosu u plastičnu kapu za tuširanje. Vaše tijelo topline će omogućiti da se proizvod upije još više u kosu!

load...

8. Difuzor attachment

Čak i brže osušite kosu, koristite sušilo za difuzor dodatak na fen. Ovo omogućava toplote nježno osušite kosu.

9. Big frizuru

Ponekad te male kosu lastika nisu dovoljni da se držite vaše mane!

10. Butterfly isječci

Odlično za osiguravanje kosu u rubrikama, držeći je od svoj put dok style! Dodavanje proizvoda i stajling u rubrikama čini cijeli proces lakše i osigurava da ne propustite spot!

load...