Tim je prirodno ujedinjen | BA.inspinre.com
Stil

Tim je prirodno ujedinjen

Tim je prirodno ujedinjen

Ja ću priznati da mi je trebalo dosta vremena da se na ovom putovanju prirodne kose. Nisam imao ove informativne web stranice, blogove, i YouTube kanala da mi pomognu da navigaciju kroz iskušenja i nevolje koje se bave moju kosu. U stvari, nisam znao koga drugog u tom trenutku ja sam moj veliki odrezak koji je bio istinski prirodne. Zvuči kliše, ali baš sam se kao da sam sama. Brzo naprijed do 2012. Godine, skoro 8 godina od moje prvo veliko kotlet, i ne mogu da zamislim da sam prirodno bez ogromnih drugarstvo unutar zajednice prirodna kosa.

Svijet prirodne kose je evoluirala toliko u proteklih nekoliko godina, i to je bilo neverovatno gleda rast. Od odustaje od vrućine i potpuno prihvatanje moja prirodna kovrče 2009. Godine, pet godina nakon što sam počeo putovanje prirodne kose, bio sam uživajući u proces "učenja moje kovrče." Počeo sam da upoznate druge dame koje su takođe prirodne, oba početnike i veterane, a mi smo imali instant vezu. To je to vrlo veza koja donosi prirodnu kosu zajednicu, nudeći podršku i prijateljstvo kroz vezu koja je naša kosa.

load...

Social Media

Kao znatiželjan kako izgleda, tu je gotovo uvijek nešto naučiti iz drugog prirodno. Bilo da je novu frizuru, preporuka proizvoda ili metode stil, to je sjajno što možete pokupiti samo od slučajnih razgovora o kosi! Društveni mediji je dodatno poboljšan ovu vezu unutar zajednice prirodne kose, stavljajući inspiraciju i informacije na dohvat ruke. Ovo transparentnost među Naturals i nedostatak barijera čuva dobre informacije olakšava učiti od i sa drugima. Forumima prirodna kosa je mjesto gdje možemo rado razmjenjuju tajne i savjete, ohrabriti i motivirati jedan another.Houston

Nacionalne prirodne dlake Meetup dan, 19. Maj, 2012. Godine

Meet-Ups

Još jedan odličan način da se razvije odnose sa svojim kolegama Naturals je kroz meet-up grupe. Ove društvene organizacije nude načine za interakciju s drugima izvan ekrana, uzimajući vezivanje mreži i u više opušteno i ugodno okruženje. Od upuštanja u mom zdravom putovanje kosa ovih meet-up grupe je mnogo značilo za mene. Moje curlfriends me stalno fokusiran, slušaj me oduška o tome loših dana za kosu i udio u radostima koje imaju najbolje twist-out ikada! Osim toga, pomaže da ljudi u uglu koji zaista razumiju radosti i borbe biti prirodno.

Žele više?

  • Prirodna kosa u medijima
  • Solange Knowles je muka od prirodne kose policije
  • Izrada prirodne kose Beauty Standard

Final Thoughts

Kada se odlučite za prirodne, možete koristiti svu podršku možete dobiti. Samo hodanje izvan govori svijetu da ste ponosni prirodno! Ne boj se da dijele kompliment ili nude ohrabrenje drugim Naturals, dugujemo da jedni drugima. Povezivanje u vašoj zajednici ulaskom prirodnu grupu za kosu, prisustvovanje događajima prirodna kosa u vašem području ili čak pokretanje svoj blog. Ćete biti ugodno iznenađeni velikim odnosa koji može cvjetati kada se okružite pozitivnim ljudima!

Šta ste vi i vaša curlfriends skoro uradio?

load...