Svaki ljubitelj ljepote kose trebao je biti u New Orleansu prošli vikend | BA.inspinre.com
Stil

Svaki ljubitelj ljepote kose trebao je biti u New Orleansu prošli vikend

Svaki ljubitelj ljepote kose trebao je biti u New Orleansu prošli vikend

Prošlo je ocenio da je najveći skup festival prilagođenih Black žena u SAD-u New Orleans je obećao da će isporučiti kada je počela hosting Essence festivala i ljeto 2016 rate došao sve do kraja za našu zajednicu.

Proteklog vikenda, na desetine poznatih uveličali faza u Ernest N. Morial Convention Center dok hiljade spakovao u kako bismo mogli uhvatiti uvid u njih obavljaju voljeni gužve smo odgajani na. Sparno topline u NO nas nije omelo od razonodi u našim sundresses, ni. Razni kose i ljepotu događaja i dogodio, uključujući i New Orleans prirodne kose Expo. Pojavio sam se sa za zaštitu od sunca i Sunnies u auto i dosta gela vlagu blokiranje ušuškan u mom carryon. Nije na moje iznenađenje, moj lokne su žudnja to - stvari su prilično vruće, prilično brzo.

load...

Iako je moj um je [uglavnom] postavljena na punjenje moje lice s nekim svježim beignets u nekom trenutku od mojih New Orleans avanturu, ja sam i radujem se što u gradu iz očiglednih razloga koji se odnose na Crna kosa i ljepote svijeta. New Orleans prirodne kose Expo također je ovom gradu the place to be.

Jesi li me vidio neapologetski pozira ispred šarene vrata u French Quarter sa šećerom u prahu na haljini? Ako ne, pusti me uvjeriti da razmotrite uzimanje izlet u NOLA sljedećeg ljeta - da li imate YouTube kanal ili blog svog, ili kao da Insta-vrebaju na sve lepe žene sa savršenom kovrče.

Ćete doći do pitati pitanja brend o proizvodu njihov si bio radoznao da probam.

Prije nekoliko mjeseci, u NaturallyCurly urednika dobio je fascinantan brijanje brijač po Bevel. Bivši urednik NC i coily djevojka Cassidy Blackwell radi neke velike stvari tamo i uputio pozivnice za mene da svratim na njihov VIP čas, koji je održan u New Orleans ACE Hotel.

Svježe iz aviona, šetali sam do mesta gde sam pozdravio je zavodljivo, slabo lit dnevni boravak koji je ponudila osvježavajuće koktele i niko drugi nego uživo nagiba obrazovanje sjednice. Live razgovori su uvijek mnogo zanimljivije od YouTube tutorial, ako mene pitate! Cassidy je i sija, i obično.

Vaš omiljeni ljepota brend će te pustiti unutra na nekim malo poznati tajne.

load...

Besplatne leđa i masaža stopala, šminka demonstracijama i naravno, proizvoda: to je sigurno reći da je SheaMoisture Salon Takeover je izvan zadovoljavajući. Sreo sam se sa YouTube sadržaja kreator i NaturallyCurly saradnik, Risas Rizos, za sastanak-i-pozdravi. Lijepe žene i muškarci krasila podu, dok novi brend, SheaGirl, premijerno.

Na prirodnu kosu Expo, Taliah Waajid predstavila je nove visoke kvalitete muške dotjerivanje linije, Uncle Jimmy. Ovo je odgovor poznati brenda najnovije smjene unutar zajednice prirodna kosa: a uvećane u fokusu na proizvode ugostiteljstvo muške kose i za njegu kože. Bilo je tonu drugih prepoznatljivih brendova donošenje važnih poteza, tako što je na New Orleans prirodne kose Expo je mjesto da se da biste dobili prvi pogled na njih.

Naći ćete u razvoju biznisa prirodne kose za početak podrške.

Kao i većina naturals, ja sam uvijek u potrazi za sljedeća velika stvar u industriji. Tokom mog stajališta na prirodnu kosu Expo, otkrio sam mnoge lokalne i malih Crno-vlasništvu marke sa zanimljivim proizvodima. Divine Luksuzni pokazao ljeta tematske hladno prerađenog sapuni i Dlakavost N Soul štand imao neke kemijske bez kose i za njegu kože stavke vrijedi pokušati. 

Preko na Essence festivalu Beauty Bungalov, napravio sam pit zaustavlja na dugogodišnji Crno i prirodna kosa Holy Grails, uključujući i Cantu, Elimisha i Dark & ​​Lovely Au Naturale. Svaki brend je imao šarene štandove postrojio sa ženama u nadi da će ispuniti svoje kovrdžave ambasador, popularni društveni mediji Instagrammer ili YouTube sadržaj kreator.

 

Vi ćete dobiti da se povežu sa misao lidera u industriji kose i ljepotu.

Takođe sam sustigao tvorac je Dallas teksturom dlake Marketplace, Bella Kinks. Lider misao dijeli sa mnom neke uzbudljive vijesti za nju pored velike prirodne kose događaj - ostanite s nama.

Ti ćeš imati razgovor licem u lice sa kosom zaljubljena.

Kako do zagrli i uzeti selfije sa nekim od najviše obožavali prirodne i prirodne kose žena na Instagram je šlag na torti (ili u mom slučaju, šećer u prahu na Beignet).

Kao zaključak vikend u New Orleansu, prisustvovao sam New Orleans prirodne dlake Expo brunch, gdje sam bio preplavljen u sve najbolje načine. Puding kruh mogao lako uzeti pobjedu za taj dan, ali onda sam je i okružen lijepim ženama s prirodnom kosom.

Jessica Pettway, Hej Curlie, Yolanda Renee, Jasmine Winters, Dayna Dane i mnoge druge ljepotice su među Tujague je blagovaonica puna snažnih igre preklopke u kosi i ljepote vlogging zajednica. Eden Bodyworks organizovao panelu koji dotakao niz relevantnih tema, uključujući majčinstvo i što je potrebno da bi unosan karijere od prirodnih blogging kose.

  

Ako razmišljate o karijeri u kosi i ljepote industrije prirodnog u odnosu na vlogging ili blogging, uzmite u obzir pohađaju New Orleans iduće godine za Essence festivala vikend. Dok ste na to, kupite kartu za nekoliko događaja tu i tamo (izvan kongresnog centra). Prisustvujte New Orleans prirodne dlake Expo, previše. Vidjeti za sebe sve neverovatno mogućnosti koje mogu doći s dobiti to dragocjeno vrijeme lice sa brendovima i uticajnim već su sljedeći godinama.

Glasi: CurlFest 2016. Godine lit - evo sve dokaz vam je potrebno

Da li ćete AfroPunk u Brooklynu? Javite nam u komentarima ispod.

load...