Stylist pregleda mizani prave linije tekstura | BA.inspinre.com
Stil

Stylist pregleda mizani prave linije tekstura

Stylist pregleda mizani prave linije tekstura

Novi Mizani True Teksture linija proizvoda nudi bestežinsko vlage i pregib definicija bez krize. Ova linija je formuliran sa kokos, maslina, i Marula ulja.

  • Kokosovo ulje prodire u okno za kosu i pomaže kosi zadržati vlagu.
  • Marula ulje dodaje vlage na kosu i vlasište bez vaganja na kosu ili ostavljajući podmazivanje osjećaj na kosi.
  • Maslinovo ulje može se koristiti da ublaži suhu kosu i smanjiti kovrdžanje.

Intenzivna hidratantna Replenish tretman

Je intenzivna hidratantna Replenish Liječenje je parabena i silikona. Jedan od glavnih sastojaka u ovom proizvodu je suncokretovog ulja, koji je lagan nosač ulje koje djeluje kao emolijens za kosu i vlasište. Ona prodire u okno kosu i pomaže zadržati vlagu. Suncokretovo ulje također pomaže u smanjenju kovrča i može pomoći vaša kosa biti lakše upravljati. Koristite ovaj nedeljni tretman nakon što shampoo ili očistiti. Ova maska ​​pruža velike klizanja i pomaže ravnanje kose namotaja, kovrče i valove. Ako je vaša kosa je suha, ja bih preporučio koristeći parobrod, kapuljačom za kosu ili topline kapa za dodatnu vlagu.

load...

Mizani True Teksture Curl Povećanje losion

The Curl Jačanje Losion je namijenjen za sve tipove kose. Ona ima više drži nego Curl Definirajte Pudding ali manje čekanje od Twist and Coil Jelly. To se može koristiti za postizanje pranje i otići stilova ili drugim mokrim setovima. Sviđa mi se definicija pregib i sjaj kose ima, kada se primjenjuje ovaj proizvod. Vaša kosa će osjetiti hidrirati sutradan bez hrskavi osjećaj. Ovaj proizvod će raditi dobro za tebe ako si upravo uradio veliki odrezak i imate oko 2-3 cm novog rasta koji treba pregib definicija. Ona ima dovoljno čekanju aktivirali svoj kovrče i brzo se suši jednom primjenjivati.

Mizani True Teksture Twist and Coil Jelly

Koristite Twist i Coil Jelly za tip 4, coily kosu. Ovaj proizvod se može koristiti za obrt outa, oprati i otići stilova, pletenica izlasci, flexi štap ili skupove minival štap. Sviđa mi se konzistentnost ovog želea jer to nije ljepljiv. Smanjuje kovrča, određuje vaša kovrčava stil, i da će napišite kosu mekom. Vi ćete biti u mogućnosti da manipulišu vašem stilu kod kuće bez ljuštenja proizvod i vaša kosa će imati lijep sjaj.

Mizani True Teksture Curl Define Pudding

The Curl Definirajte Pudding nudi najviše hidrataciju sa vrlo malo čekanje. Ako je vaša kosa je na kosu strani, preporučujem Curl Definirajte Pudding da definišete namotaja sa namotaja prsta ili dva-Strand obrte. Dodatni bonus je da je možete ponovo prijaviti tokom sedmice i vaša kosa će se osjećati hidratizirana, ali ne i masna. Ovaj proizvod brzo se suši i ne obrađuješ.

Mizani True Teksture Style Refresher Milk

Style Refresher Milk je sprej koji se može koristiti za osvježiti vašu prirodnu kosu bez zadrške i bez kovrdžanje. Preporučujem ovaj sprej za vlaže svoja dva-Strand twist i prst namotaja na drugi i treći dan.

Jeste li probali novi Elimisha Istina Teksture liniju? Koji proizvodi biste preporučili?

Pisac Sophia Emmanuel je licencirani kozmetičar i certificirani IAT trichologist. Kao frizer, Sophia je shvatila da je morala imati temeljno razumijevanje kosu i vlasište, jer mnoge žene žale gubitka kose. Ona je odlučila da postane ovjerenu trichologist nakon čitanja Barry Fletcher knjigu pod naslovom 'Zašto su crne žene gube kosu? Uživa u pomaganju ljudima doći do korijena njihovog gubitka kose i kose lom problema. 

load...
load...