Stvaranje režima ajurvedske kose | BA.inspinre.com
Stil

Stvaranje režima ajurvedske kose

Stvaranje režima ajurvedske kose

Prema ajurvedske medicine, oblik alternativne medicine koji je nastao u Indiji prije 5000 godina, držeći glavu hladan može spriječiti nevolje kosu kao prosjed ili proćelav. Ayurveda također predlaže konkretne bilja promovirati rast kose i spriječiti probleme.

NaturallyCurly.com razgovarao s Nicole Hinterstocker, Ayurvedski medicine i vlasnik Ajara Ayurvedska Beauty, za savjete o stvaranju režima Ayurvedski kose.

Five Elements Theory

Ayurveda nudi alternativni model biologije gde se sve od pet elemenata: eter, zrak, vatra, voda i zemlja.

"Sve se pogleda ima neke komponente svega", kaže Hinterstocker. "Kosa će uglavnom biti zemlja jer je fizički, ali to će imati sve u njemu. Rast kose će biti vatra, jer sve što se pretvara sa jedne stvari na drugu bi komponenta vatru. "

load...

Jedan režim Ayurvedski kose koristi cool, umirujuće biljke da smiri vlasišta i promovirati rast kose. Teorija je da ako je neko ćelav, to je zato što su sve spalili svoju kosu daleko, tako Ayurvedski tradicija potiče zadržavanje vlasište kul.

Zdravlje kostiju Takođe se veruje da se poboljša zdravlje kose.

"Sve što jača kosti će uzrokovati kose i noktiju rasti zdravije, jače i duže", dodaje Hinterstocker. "Dakle, gledajući zdravlje kostiju će pomoći promovirati zdravlje kose. Ako imate osteoporozu moći ćete vidjeti poroznu kosu. "

Ayurvedski dlake Režim

Ayurvedski proizvodi

  • Styling proizvoda: Qhemet biološki Amla njegujući pomada za kosu
  • Ulje: Drevni ayurvedski Biljni dlake Therapy ulje System
  • Šampon: AfroVeda Ylang šampon
  • Uređaj: AfroVeda Advanced terapija za pomlađivanje Emu Oil regenerator

Umjesto tradicionalnih šampon, Ayurveda sljedbenici peru kosu čaj od mešavine trava naći u obliku praha. Dok čaj treba toplu vodu na strmim, Hinterstocker upozorava da u skladu sa Ayurvedski načela, nikada ne želite koristiti toplu vodu na glavu.

"Koristite najniža temperatura to je još uvijek ugodno za vas", kaže ona.

Dalje, režim Ayurvedski kose uključuje primjenu ulja na vlasište i lagano kroz vlasi kose. Izbor ulja ovisi o kosi pojedinca.

"Ako je to ispadanje, često bi primijeniti ulje napravljeno od kokosa i Brahmi ili Gota Kola, što je malo više zajedničkog u SAD-u", kaže Hinterstocker. "Ljudi kovrdžave, neposlušne, razbijanje kosa će učiniti dobro za uzimanje Brahmi."

Još jedan najčešće koristi biljka, Bhringaraj, što znači "kralj kose" na sanskritu, vjeruje se da promoviše rast kose i smanjiti gubitak kose. Hinterstocker kaže da je vidio glavni rast kose uzimajući Banyan Botanički zdrave kose tableta, koji sadrži zaštićenu mješavinu Bhringaraj, bramanske i hibiskusa, između ostalih sastojaka.

Ritual završava njuh za kosu s tamjan za hlađenje, kao što su benzoin, koji djeluje kao antibakterijsko sredstvo, ili žuta, koji promovira ćelija disanje i regeneraciju. "Kada se spali amber, neke od ulja će sletjeti na kosu i samog vlasišta, stoga rade svoj put do naših sistema kroz našu kožu", dodaje Hinterstocker.

load...

Želite da Henna?

Pokušajte uređaj kosu sa Ayurvedski bilja nakon kane tretman za bojenje kose.

Watch the Demo Video

Ovo je titl za video

Pogledajte više Video na NaturallyCurly YouTube kanal

Gledajte tona video prirodne i kovrdžave kose, recenzije proizvoda, pregib priče i više na NaturallyCurly YouTube kanal!

load...