Spotlight kynk | BA.inspinre.com
Stil

Spotlight kynk

Spotlight kynk

Esenje Bonga ima jednostavnu filozofiju: "Ako ne možete jesti, zašto bi ga staviti na vaše tijelo?"

To je s ovim duhom da je ona pokrenula Kynk prošle jeseni - kanadska kompanija posvećena pomaganju ljudima da pronađu prirodna rješenja za njihove potrebe ljepotu.

Kynk je vodeći proizvod je dlake Dušo, tretman prirodna kosa dizajniran za kovrdžava, kinky i gruba dlaka. Sadrži avokada i biljnih eteričnih ulja u vlaže i jačanje kose. Posebno dobro radi na pletenice i obrte.

"Mi smo u poslu pomaže ljudima žive prirodno svojom ljepotom", kaže Bonga.

Bilo je potrebno Bonga većina njenih 32 godina da žive naučiti i vole svoje grube, kinky kosu.

"Dokle god se sjećam, to je bio bane mog postojanja", kaže ona. "Sve kroz srednju školu, ljudi su mi rekli da imam loš kosu."

load...

Kao afričke djevojčice odrastaju u Kanadi, bilo je malo sredstava za teksturom kose. Od sedam godina, Bonga majka teksturiranih ili opuštena joj gusta, gruba, kinky kosu.

U svom sredinom 20-ih, bila je dosta. Imala je cimer obrijati glavu "do kosti". Za tri godine, otišla je ćelav.

"To je bio jedan od najboljih tri godine svog života", kaže ona. "To je bilo vrlo oslobađajuće iskustvo."

Odlučila je da raste nazad kada je priprema za put u Meksiko.

"Rečeno mi je da jedan, crna, ćelav žena u Meksiku neće biti prihvaćena", kaže ona. "Mislio sam Meksiko možda neće biti spreman za Esenje još."

Dok je rastu iz, ona je upoznao ženu s Brazilom sa prekrasnim teksturom kose. Ona je dala Bonga recept za uređaj koji se sastojao od pire avokado, maslinovo ulje, med i regenerator. Rečeno joj je da stavi u kosi, zamotajte ručnikom oko njega i ostaviti ga kao da je za jedan dan.

"Sveta krava!" rekla je ona, podsjećajući svoje prvo iskustvo s njim. "Bilo je predivno. To je zaista ojačati i omekša kosu."

Ona je počeo da eksperimentiše sa izmišljotina, uzimajući neke sastojke i dodavanjem drugih. Otkrila je mogla dobiti odlične rezultate bez dodavanja na uređaj. Ali, bilo je i drugih nedostataka.

"Imao sam teško hoda okolo sa polu-užeglo avokada na glavi", kaže ona.

Uzela je avokado recept i modifikovana je pomoću botaničkim ulja umjesto sirovina. Rezultat je bio dlake meda, koji je uveden u studenom. Jer je teksturom tržište kosa je mala u Victoria, dodala je ona proizvodi tijelo da je linija - Toe Jam i brazilski poljski piling i Pit Stop dezodorans. Ona se razvija drugih proizvoda za kosu, uključujući i shea maslac pomada i bez sulfata kosu sredstvo za čišćenje.

Riječ se širi oko Kynk dlake Dušo, sa nalozima koji dolaze iz kao daleko kao Australija. Sada je dostupan u CurlMart.

Uz pomoć njene kose meda, Bonja je je volim prirodne kose.

"Ja dobiti komplimente na moju kosu," kaže ona. "Ja ih nisam imao ranije, osim ako sam nosio pleteni ekstenzije zapravo osjećam da imam" dobar "za kosu, iako mi je rečeno sve moje život koji sam imala.." Teških "," grubo "i" strašna "kosu - - i ja sam je obradio cijelo vrijeme sada, moja najveća briga je pronalaženje siva -!., a to je bez brige na sve mislim da srebro kosa je prekrasna "!

load...
load...