Skriveni stručnjak Shari Harbinger 2 | BA.inspinre.com
Stil

Skriveni stručnjak Shari Harbinger 2

Skriveni stručnjak Shari Harbinger 2

Shari Harbinger

P: Dakle, imam lijepo kovrče u posljednjih 5 inča, ali iznad da je neposlušnu talasa. Bilo koji sugestija o tome šta da radim?

Preteča: Trebalo bi uzeti u obzir prvi klizeći u uređaj kroz kosu, tako da možete zalizati zanoktica. Zatim nanesite Angell i klize da se kroz kosu, kao u silaznoj pokretu. Zatim lagano SCRUNCH kovrdže samo malo da ih ohrabri, bez preterivanja. Ostavite više vlage u kosi (a ne manje), jer to pregib tipa suši od mnogo bolje mesto kada je mokar. Prilikom sušenja, pokušajte da ne dodiruju kovrče kao i svaki pokret ili agitacija će izazvati frizz.

Za više informacija o kupovini DevaCurl proizvodima, posjetite CurlMart.

P: Nisam dodirnuo češalj ili četkom u više od četiri mjeseca, i od tada sam primijetio značajno smanjenje u mom gubitka kose i moja klupka su pod kontrolom za oko dva mjeseca. Ali ima jedan problem. Kada sam prst češalj pod tušem, vidim dlačice koje nisu čvorova ili zaplete, ali nisu uniformi sa ostatkom moje kose ni. Mislim da su razlog gledam neposlušnu kad ne bi trebalo biti. Trebam češlja? Trebam li oprao?

load...

Vesnik: Ne, nikada ne koristite češalj ili četkom. Uzmite vremena i dodajte malo dodatnih uređaja (Heaven U kosu) na one "me vole čvorova." Budite strpljivi i polako raditi kroz njih. Zatim, uzeti vremena da klizi na uređaj u silaznoj prijedlog za glatke zanoktica i da im pomogne da spreči frizzing i ponovo čvorova.

P: Imam valovitu kosu. Kada je mokra, to je kovrdžava, ali kada se osuši, to je valovit sa nekim pregib na vrhu i mnogo pregib ispod. Pitam se da li i kako mogu doći do cenim svoje valovite / kovrdžave kose. Upravo sada, ja se borim svaki dan od feniranja je pravo. Kako da počnem?

Preteča: Svaki dan da "blowfry," vi se proteže svoj valova i gubitka prirodne elastičnosti pregib, što ga čini još veći izazov za njih da se naglo vrati na dane kada pokušate da ih nose kovrdžava. Pokušajte ohrabrujući svoj pregib kad ti je glava u naopako poziciju. SCRUNCH gore i pobrinite se da mnogo Curl definirajući gel koristite sa čekanje. ArcAngell i Set Me Up! zajedno učiniti čuda! Gledati DevaCurl video na YouTube-u za vizualni tutorial o tome kako SCRUNCH kosu.

P: Ja sam pokušavao da raste moju kosu! Osećam se pomalo izgubljen, iako. Sada imam slojeve, a najduži sloj je pravo između mojih lopatica. Imam i kratke šiške koje ja pokušavam da izraste. Prilično sam novi u koncept kovrčave kose, iako. Dobio sam svoju prvu pink CHI željeza kad sam imala 16 godina, te su ispravljene od (skoro sam 22 sada)! Nisam ga uspravi na sve od samog kraja januara (koji je bio moj zadnji posjet stilista), i ja smo ga pustiti osuši svaki dan. I prilično je nositi se cijelo vrijeme sa vezama krpom kose. Da li to zvuči kao da sam na pravom putu da raste to?

Preteča: Bravo! You Go CURL! Baciti da željezo i prihvate vaše kovrče. Zvuči kao svoj površinskih slojeva nisu dovoljno kratka. Predlažem autentičan Deva frizuru s više površina slojeva da ostanete na pravom putu. Kraći slojevi će vam dati više podići na krunu. Drago mi je što čujem da su u porastu kroz šiške! Ti si kovrdžave djevojka čeka da se dogodi!

P: Ja sam stan daska za moju kosu za oko godinu i pol. To je konačno pobunili protiv mene; ako se ispraviti, to je slame slično. Ako sam ga ostaviti kovrčava, to je kovrdžava i suva. Imam tonu ispucale vrhove i vjerojatno će se ubrzo morati da smanji dobar inča off moje kose. U svakom slučaju, počeo sam CG rutinu danas i moja kosa već osjeća bolje. Međutim, sljedeći vikend ću se da ide kući i sam u očajnoj potrebi za šišanje. Znam salonima imaju tendenciju da koriste šampon kada pranje kose prije reza. Hoće li ovaj pranje poništiti sve efekte CG rutinu?

load...

Preteča: Nikada ne smijete nikada koristiti konvencionalne šampona u kosi. Donijeti svoj proizvod sa sobom u salon i insistirati na tome da ih očistiti kosu s njim. To je vrijeme za Deva 3 koraka! Očistiti, hidrat i stil svoj put da biste dobili savršene lokne! Počnite sa No-Poo, Deva ne-lathering uređaj sredstvo za čišćenje sa botanicals.Next, koristite jedan od uslova i pratite s Angell. Također, koristite Heaven Hair jednom ili dva puta nedeljno dok se ne postigne željeni nivo vlage. Čestitamo! Ti si pravi Curly Girl!

load...