Šećer na novoj ona je vlaga zanzibar morskog kompleksa | BA.inspinre.com
Stil

Šećer na novoj ona je vlaga zanzibar morskog kompleksa

Šećer na novoj ona je vlaga zanzibar morskog kompleksa

Nedavno neke informacije je obrađeni oko prednosti Black Pearl proteina i mora krkavine ulja. Iako nije novo za ljepotu industriji, Black Pearl proteina i mora krkavine ulje nedavno debitirao u novoj SheaMoisture Zanzibar Complex Zajednice Commerce Kolekcija koja je trenutno opskrbljena u Meta je Made to bitno poglavlje police. Ovo poglavlje će predstaviti brendove i proizvode koji su ekološki i podrška održivosti i etičke izvor. Kolekcija uključuje kose, kupanje i njegu tijela s crnim biserom proteina i mora krkavine ulja kao dva ključna sastojaka u kolekciji. Melissa Miller iz Sundial Creations kaže:

Black Pearl proteina daje snagu i podmlađivanje za slomljena, bez sjaja kose. Nudi hranu i detoksikaciju, ostavljajući kosu sjajnom i glatkom. Komplimente Black Pearl proteina mora krkavine ulje, koji pruža anti-aging i reparativni nutrijenata u hidratizira kosu i promovirati zdrav rast. Ovaj sastojak duo se nalazi u raznim kose i tijela proizvode širom svijeta. Sea Spa kaže da se pokazalo da vrši detoksikaciju, regeneraciju, omekšavaju i njeguju kosu i tijelo. Druge dodatke u kolekciji uključuju poseban spoj algi i karagenan (poznat i kao crvene alge), koja je bogata polisaharidima za zaštitu i hidrataciju kose. Njih dvojica su poznati za stimulaciju rasta kose.

load...

Richelieu Dennis, direktor i osnivač SheaMoisture, nastavlja biti pionirsko istraživanje unutar kompanije, poznat za testiranje i korištenje rijetkih, prirodnim sastojcima širom svijeta da prošire SheaMoisture ručne izrade formulacija za njegu kože i kose. Nova kolekcija je nevjerovatni i boja zaštitu za kosu. Liniju tela nudi tradicionalne proizvode kao što su kreme za ruke i losion za tijelo, kao i dva nije tako čest proizvoda u ljepoti linije: kupanje, tijelo i ulje za masažu i tijela za nokte. Oba su ulogu u podmlađivanju i obnavljanje kože kao što sazrijeva.

SheaMoisture kaže: "Zanzibar Marine kompleks kolekcija je izrađena od prirodne, certificirani organski i etički sastojcima, uključujući i certificirani organski shea maslac potiče iz zadruge sedam žena u sjevernoj Gani, kao dio komore programa Shea vlage-a Zajednice. SheaMoisture ponosno etički izvori svoje shea maslac od tih sedam ženskih zadruga u sjevernoj Gani i ulaže u preko 2.500 žena poduzetnica. Kada SheaMoisture ulaže u shea maslac zadruga žena u Gani, brand ne samo da kupuju njihove proizvode - pomaže im da razviju samoodrživog biznisa. Je premija etički plata plaća ovim poduzetni ženama i brend pomagala u praksi praćenja kako bi se osiguralo da je efikasnost, zdravlje, profitabilnost, i kvalitet života su povišeni za članove zadruge. 10% prihoda od ove kolekcije vratiti ženama pokretanje biznisa. "

Resursa unutar tih boce su iz tamno plavi i gline brda Afrike. Putovati daleko i široko za egzotičnim, autentični sastojaka je SheaMoisture način da se "sačuva efikasnost i bogate baštine svakog sastojka." Potpuno očekivana kolekcija je trenutno opskrbljena na policama u Target.

Mi trenutno testira nekoliko novih proizvoda sebe, jesi li vidio ili isprobali neki od ovih proizvoda u Target još? 

load...