Savremeni kravlji: Bigen isporučuje boju kravama na značajan način | BA.inspinre.com
Stil

Savremeni kravlji: Bigen isporučuje boju kravama na značajan način

Savremeni kravlji: Bigen isporučuje boju kravama na značajan način

Žene posvuda su graju najnovije inovacije u kosi njegu kose, često po cijenu oštećenja i sušenja svoje niti. Nema šanse da ćete slijediti odijelo jer znate da je vaš kovrče žude vlage.

IStock / AleksandarNakic

Znate i da je teško za sve neravnine, bez obzira na obrazac ili tekstura, da se oporave od loma. Ono što je potrebno je Bigen: boja kose koja obnavlja izgubio vlagu dok produbljivanje živo nijanse u vašem kovrče.

Zar nije vreme da se to i još više?

Nastavite sa čitanjem naučiti kako!

Odmorite se od Šteta sa ovim 3 Ulja i 1 Maslac

Pexels / Mareefe

Zdravi, neoštećeni kovrče i bogate boje su na palubi te zahvaljujući tri moćna, hranjiva ulja i jedan nevjerovatan maslac. Pronalaze svoj put u nove polu-trajna formulacije kose od NaturallyCurly čitač omiljeni Bigen, ove pojedinačne ulja na vlastitu paket udarac:

load...
  • Arganovo - Najbolji poznat po svojoj sposobnosti da eliminiše neposlušnu, suhu kosu pramenove, ovaj moćni ulje donosi sjaj obojene kovrče. Ono što je još bolje je da arganovo ulje popravlja oštećenu kosu.
  • Kokos - Uvjerljivo najpopularnija kosu ulja, ovo voće derivat je uistinu jedan od vrste, a posebno kada je u pitanju zatvaranje vratila kosu vlage.
  • Maracuja - Poznat i kao 'marakuje', ovo ulje je snage prepun antioksidansa i masnim kiselinama koje jačaju pramenova. Da, to znači da lokne će biti utvrđeni od oštećenja tokom procesa liječenja boja.
  • Shea maslac - Ko ne voli shea maslac? Kada si stavio ovaj uređaj po nature's-dizajn maslac u formulu za kosu za boju koja nosi dugo i kovrče koje ostaju jaka, da ste je dobio novog "Volim ovaj toliko" proizvod na ruke.
  • Sa uvođenjem kokosovog ulja i shea maslac svojim Vivid kolekcije Shades i kokos, argan i Maracujá ulja u regularnom polu-stalni postav, Bigen je što je lakše da obojite kovrče s povjerenjem.

Obojite svoj Curls sa Care

IStock / alexey_ds

Zašto brinuti o lom kada imate novu formulu, posebno dizajniran kako bi svaki obojene pregib netaknut? Bilo da izaberete prirodnoj hladovini smeđe ili zadivljujući rubin crvene, možete biti sigurni da je ta polutrajna boja stavlja svoj uvojci prvi zahvaljujući njoj bude ammonia- i peroksid-free. Boja formula depozita u pramenova; može izdržati šamponiranje preko nekoliko tjedana; i da će održavati živost vaše odabrane nijanse a.

Pojaviti se! Pokaži Out!

Već koriste Bigen i osjećaj se dobro zbog vaše boje? Zatim se ugasiti! Mi u NaturallyCurly volimo vidjeti selfiji na Insta tako označiti @naturallycurly i @bigenoffical sa #ColorMeBigen da vidimo kako divno izgledati i osjećati se!

Pazi na svoje vrijeme i ljubazan prema svojim novčanik podižući nove Bigen polutrajna boja kose od omiljenih prodavca! Niste sigurni gdje da ga? Jednostavno preskoči SHOP NaturallyCurly - to je gotovo bez napora!

Kao i uvek, #ColorMeBigen!

load...
load...