Savetovanje stilista je kritično | BA.inspinre.com
Stil

Savetovanje stilista je kritično

Savetovanje stilista je kritično

Konsultaciju gradi povjerenje između naših stilista i našim klijentima, i priznaje se kao najvažniji korak naše usluge. Okupili smo se važne informacije kroz niz pitanja i odgovora. Ovo nam pomaže da shvatimo različite ličnosti, način života, i ljepotu ciljeva. Mora postojati uzajamno razumijevanje razlike između tijela talasa, pregib, i tonove boja koja vam se sviđa ili ne vole. Nisu svi "crveni" su isti, i "plavuše" ne moraju biti Brassy.

Konsultovati sa svojim klijentom

CUT je srce dizajna. Bez obzira na to koliko je velika i trajnu ili boju, ako rez nije u redu, dizajn ne postoji. Oblik lica, tipu kose, obrasce rasta i mnogi drugi faktori moraju uzeti u obzir. Stilista moraju prepoznati sposobnost klijenta da oblikujete svoju kosu. Pravilna lekcija za sušenje moraju shvatiti.

Prepoznati sposobnost vašeg klijenta da oblikujete svoju kosu

load...

Stilisti nikada ne smije maltretiraju klijente u radikalne promjene, kao klijent bi trebao biti mentalno spremni da preuzmu na novi izgled. Bez obzira koliko veliki stil izgleda, ako klijent nije spreman za promjenu, neće biti uspješan. Naše iskustvo nam je pokazalo da neki klijenti ne uvijek znaju šta žele, ali znaju šta ne žele u stilu. Slika pomoći premostiti jaz kao veliki sredstvo komunikacije u raspravu.

Nikad ne maltretiraju vaš klijent u što radikalne promjene

Kada pronađete velikom stilu za vaš tip kose, nećete uvijek biti u potrazi za promjenu. A velikom stilu čini mnogo više nego promijeniti svoj izgled-it grije dušu.

A velikom stilu grije dušu klijenta

Nosite svoju kosu kao kovrdžava i kao kovrdžanja slobodan kao možete. NIKADA doći sa svojom kosom u rep. Pokazati stilista koliko dobro možete upravljati svojim kosu. U jednom trenutku, knjiga za šampon i blow-sušenje (kovrdžava stil). Nema uključeni predanost i vi ćete znati odmah ako stilista ima strast za kovrčave kose.

load...