Saveti za rastuću vašu kratku kosu | BA.inspinre.com
Stil

Saveti za rastuću vašu kratku kosu

Saveti za rastuću vašu kratku kosu

Osjećate li se kao prirodna boja ne može vjerovati? Da li ste dajući joj sve od, a uzimajući ništa za uzvrat? Ti misliš da si učinio svoj posao kako treba preko noći, dajući mu svu svoju ljubav i brigu da se pripreme za taj željeni izgled i ishod, samo da bi sledećeg jutra to je nešto sasvim drugačije i nepoštovanje! Ako je tako, vaša kosa može biti aferu na tebe! Ali srećom... Možemo to popraviti!

Tom kratkom frizurom želite da izraste u bob može ozbiljno pokušati vaše strpljenje. To je poput 2 godina koja želi imati svoj put, da uvijek imate da razgovarate i kako treba prije nego što odete u robnoj kući (ili da odrasle partner ponaša kao 2 godina LOL). To je čudno prerasti ako ne stavi plijen na to. Ta čudna srednjoj fazi rasta kose može osjećati kao "potopljenog mjesto", u kojem ti je jedina želja je da Evo kako je "Get Out!":

Fotografija ljubaznošću @SalonPK

load...

TIP # 1: Patience

Imajte na umu potrebno je oko 6 mjeseci da raste van, jer kosa samo raste jedan centimetar mjesečno. Zato budite strpljivi i vjerovati prirodni proces.

TIP # 2: Clip ins

Clip ins su odlične za biti u stanju stvoriti instant punoću i dužinu, da se kamuflira izraste.

Fotografija ljubaznošću @SalonPK

TIP # 3: Hair Accessories

Accessorize i fancy se! Kao primjer može biti trakom za glavu, ili dekorativni Bobby igle, povući kosu sa strane, ili držati se uz slatka snimak na to dati oblik i plijen.

TIP # 4: Roller & Rod Kompleti

Stvoriti one zavojnice i kovrdže koje daju prirodan stil da se sakrije rasti-out varijabli, kao što su varijacije u dužini. A stil može biti dvosmislena dužine sa loknama.

TIP # 5: Idi trim, a ne liječenje

Ova faza je kada uređaj je najvažnije da raste i zadržati sve dužine koje imate, tako da ne želim da spavam na profesionalno održavanje iz velike stilista. Ovo nije vrijeme da preskočite salon. Pobrinite se da ide u za tretmane na konzistentan režima, jer ako vaša kosa je razbijanje na krajevima - vi ste u stanju mirovanja.

Fotografija ljubaznošću @SalonPK

Komentar ispod i recite nam kako držiš kratku kosu od aferu!

Pogledajte ove 3 vruće frizure za kratku kosu. 

Za više korisne članke poput ovog, prijavite se na naš newsletter!

Pratite nas na Facebooku da vidimo šta mi sada govorimo.

load...