Redš je rekao | BA.inspinre.com
Stil

Redš je rekao

Redš je rekao

To je jedna od ironija u modernom dobu šminke da kao žene odjeće nose preuzme muški prizvuk (kao što su usklađeni odijela i tvid ove jeseni), trendovi u make-up postali jači - seksi, ako hoćete.

Jedna od odlika ovog izgled je crveni usne. Svako može nositi crveni ruž - sve! Nije bitno da li si bleda, nordijska princeza, ili tamne, nubijski kraljica; postoji nijansa crvene za vas. Trik je pronaći hlad i formulacije to ne znači da izgledaš kao izbjeglica iz klovn škole.

Odgovara vašem tona kože

Počnite sa svojim tonusa kože. Jeste li toplo, hladno ili neutralan? Nisam mogao provesti cijelu ovu kolonu na temu (i da li će na neki kasniji datum), ali je brza metoda će vam dati generalnu ideju kao polazište. Pogledajte vene na donjoj strani podlaktice. Ako se pojave plave protiv vašu kožu, vi najvjerojatnije imati cool tonusa kože. Ako oni pokazuju zeleno, imate topli ton kože. Nekih sretnih ljudi imaju vrlo neutralnim tonovima i može nositi bilo koji hladu.

load...

Kul tonove kože nađu savršen plavo-crvene. Ovi imaju tendenciju da izgledaju više roze ili ljubičaste kao što skrene daleko od istine crveno. Topli tonovi kože izgledaju najbolje u žutoj crvene, s narančastom i smeđim tonovima za njih. Ako imate žuti zubi (zbog daha pušenje, previše Starbucks ili terapije), plavo-crvena nijansa će zube izgledaju bjelji. A ako to nije najpovoljnije za svoj tonus kože, pokušajte prozračan sjaj, to je samo jedan stupanj ili dva plava nego istina crveno.

Prilikom odabira crveni, uzmite u obzir formulacija proizvoda. Tamne mat crvene koje su nosili na ekranu sirene 1930-ih i 40-ih su još uvijek na raspolaganju, ali postoji mnogo više opcija oko danas da bi se lakše nositi najdramatičnijih boja - mrazeva, kreme, transparenti i sjajilima obiluje.

Budite svjesni da ćete ostaviti svoj trag kada nosite crveni ruž. Većina sjajila neće trajati, bez obzira na to koliko se trudio. U cilju da se pokuša zadržati boju na usnama, umjesto na kafu kup ili čelo vašeg djeteta, postoji nekoliko trikova pokušati.

Pripremite tvojih usana

Ljuštiti! Crveni ruž zahtijeva zdrav usne kao bazu. Koristite grubu krpu za pranje ili stare četkice za zube za piling vaše usne i liberalno primijeniti svoj omiljeni balzam za usne. Zatim koristite za usne! A nude liner hlad će tako raditi da nećete morati brinuti o uparivanje, međutim Revlon; e Red je razumno po cijeni jedne pokušati. Nakon postava, koristite četkicu za popuniti usne željenu boju, pazeći da ne ide van linije. Onda uzmi jedan sloj tkiva, stavite ga preko usana i lagano prašina kroz tkivo. Nanesite drugi sloj karmina preko praha. Voila!

Drugo rješenje bi bilo da probate jedan od dugo nose ruževe na tržištu: Revlon Colorstay prekovremeni rad, Estée Lauder All Day, Max Factor je Lipfinity, Clinique Stay-the-dan i Cover Girl Outlast, između ostalog. Ili pokušati Benefit je She-LAQ preko svoj omiljeni lippie.Will sve to na umu, naoružan sam sa svježim tubu Blistex i žrtvovao moje usne u potrazi za savršenim crveno! Pokušao sam pronaći nešto na svim cenama u toplim (Z), cool (C) i prave (T) reds.

Hot Red usne boje

load...
  • Prednost: Benetint - ili original ili balzam za usne; hladu to je prilagodljiv toplim tonovima.
  • Bobbi Brown Essentials: Crvena (T)
  • Clinique: Red Hot (T), Earth Red (Z), Plush Red (C)
  • Dior: Kiss Gloss u Caramel Apple (T)
  • Lancôme: Juicy Wear u Candy Apple (Z), Zavodljiva Berry (C)
  • L'Oréal: Invincible u Crimson Joy (C), Fired Up (W)
  • MAC: ruž za usne-n- Ruby Woo (T), ruski Red (Z), MAC Red (C); Lipglass u ruske Crvene
  • Make Up Forever: True Red
  • Revlon Super Lustrous u Fire & Ice (W), Trešnje u snijegu (C), Love To Red (T)
  • Rimmel: Shine Temptation (Sheer) u Hot mucaj (C), Heat (Z)

Što se mene tiče, kad god je to moje unutrašnje Rita Hayworth udari, ja posegnuti za jednu boju -MAC je Rage.

load...