Proslavite kovrdžavu kosu s srećnim danom pelene | BA.inspinre.com
Stil

Proslavite kovrdžavu kosu s srećnim danom pelene

Proslavite kovrdžavu kosu s srećnim danom pelene

Happy Nappy Dan je ljetna proslava kinky i kovrdžave kose. Zamislite karneval zajedno sa krofnice, funky nakit, hladna limunada, i usmena pjesnici a sve u cilju obilježavanja kovrdžave kose.

Ovaj događaj je u svojoj osmoj godini i nastao je Malaika Tamu-Cooper, vlasnik salona prirodne kose, Dreadz-n-Headz u Baltimoru. Happy Nappy dan se održava u Woodland Memorial Park i iako je broj polaznika činilo mali na početku, kada je sunce počelo da umoči iza drveća, brzo je postalo kolektiv Afros, ravne obrta, pa čak i žena duge dvadeset stopala brave!

Festival se održava u kombinaciji sa Pjesnici u parku, toliko zabave fokusiran na performanse poeziji; Međutim, bilo je pjevača, trbušne plesačice, pa čak i hip-hop izvođača.

load...

Sve u svemu, to je prilika da se opustite sa svojom obitelji i prijateljima okružen istomišljenicima koji dijele srodstvo kroz prirodno kovrčavu kosu.

Shea maslac, Silver, slatkiši, i zvuci

Junkies proizvod čuvajte Happy pelene dan učinit će vaš shopping prste svrab.

Napravio sam obećanje sebi da ne bih kupiti bilo nove kose ili proizvoda za njegu kože dok sam prvi put završio nekoliko boca, ali skoro sam slomio obećanje posjeti Zuresh šator. Bilo je tako teško na gostovanju hoda od svoje Lemon Cake Cijeli sredstvo za čišćenje tijela - miris je izvrstan.

Većina proizvođača brine o kinky kovrdžave kose, ali je nakit, kosa pribor i proizvođači hrane su bili prisutni i jednako primamljiva. Bio sam u stanju da se odupre kupnje limunadu, ne samo zbog 90 stepeni vremenu, već i zato što nikad nisam vidio nikoga dodati spanać i mente da ga ranije. Želio sam drugi čim sam slurped do dna.

Kasnije sam se skrasio u području rada i slušao lokalnim, a ne tako lokalne (New York, Philadelphia, Virginia, itd) pjesnika. Komplex, domaćin, bio je vrlo karizmatični. On je zadržao publiku smeje u emisiji kao što je uveo svakog izvođača. Nekoliko umjetnika koji su nastupali su imali robu na raspolaganju i Twitter stranice koje su nas ohrabruju da posjetite.

Do sada je vrhunac je bila grupa mladih djevojaka pod nazivom Watoto iz Nila, koji su jasno dosta negativne poruke promovisana u hip-hop. Oni dali oštar lirski kritika u pjesmu "Pismo Lil Wayne" pomoću ritam u svoju pjesmu "Ja sam Single".

Be Happy i pelene iduće godine

Malo priprema za Happy pelene dan će osigurati vaše slavlje ide dobro. Prvo, želećete doći ranije jer parking je ograničen. To će vam omogućiti da cirkuliše kroz proizvođača pred publiku stiže, i potencijalno ukrasti to slatko par srebrnih naušnica si tražio.

Zatim ćete žele donijeti veliku deku (ili stolicu) tako da ćete imati ugodan mjesto za sjesti za nastupe. Mravi, komarci, i njihovi prijatelji buggy prisustvovati Happy pelene dan previše, pa pospem kožu protiv insekata. Dok ste fokusirani na zaštiti sebe od bug invazija, ne zaboravite da zaštitite kožu od sunca, uz zaštitu od sunca, koji divan šešir ste kupili prošle nedelje ili čak kišobran.

load...

Na kraju, da gotovina jer ne postoje bankomati u parku i mnogi proizvođači ne prihvataju plastike.

Ako radite prisustvovati iduće godine, vidimo se tamo. Ova kovrčava glava Žena će definitivno da se vratim, gotovinu u ruci!

load...