Promenite deo kose za brzi novi izgled | BA.inspinre.com
Stil

Promenite deo kose za brzi novi izgled

Promenite deo kose za brzi novi izgled

Svako ima svoj stil potpis, bilo da je to obrt ili žestoka podignutom kosom. Možda rock ovo izgleda nekoliko dana se u tjednu, vikendom ili čak i za velike proslave. Ali ono što možete učiniti da jazz ovaj potpis izgled i stvarno čine ga pop za tu posebnu noć? Promijeniti svoju kosu deo! Tako je, prebacite se na koji način vaše kose pada na trenutak transformacije iz dana u noć. To je tako jednostavno možda nisu ni razmišljala o tome!

Ako ste nešto poput mene, vaša kosa se obično stilu u istom pravcu. Neki ljudi su ono što ja nazivam centar parters, neki su desničare, a neki su ljevaka. Nikada nisam zamišljala kao centralni deo tip devojke, ali sa dugom kosom, samo teži na posao! Jednom sam se našao styling više i više sa centralni deo, postalo je moja go-to stilu. Dakle, kada želite promijeniti ga za noćne izlaske, ja ću prebaciti svoj dio na bilo koju stranu, stvarajući odmah drugačiji izgled dok je još održavanje visokog nivoa šik.

load...

Parting za Healthy Hair

To je uvijek dobro da promenite svoj dijelova svaki jednom u neko vrijeme u svakom slučaju za zdravlje vaše kose. Ako pogledate gdje obično rastavi kosu, možete početi primjetiti nekoliko kraćih pramenova. Ovo se dešava zbog redovnog, kontinuirano stilom ovom području. Uvek treba da obrate pažnju kada ste frizuru na isti način bilo loma ili dodatni stres stavlja na kosu u određenim područjima, posebno oko kose. To je tako lako da se zaglavi u istom starom rutinu koja je gotovo ide nezapaženo ako gubitak kose počinje da se dogodi. Dati svoje redovne dijelova pauzu i prebaciti ga svaki tako često!

Alati za posao

Prebacivanje svoj pravac kosu za samo nekoliko minuta, a možda i nekoliko ukosnica ako vaša kosa ne želi da ostane na mjestu. Možete koristiti prste da razdvoji kosu, dajući vam nježan i prirodan izgled dijela, ili pokušajte koristeći šiljast kraj rattail češalj da ti dam teži dio. To se radi dobro bez obzira da li nosiš kosu gore ili dolje. Za elegantan izgled, pokušajte uparivanje duboko strane dio s elegantnim podignutom kosom. Čak možete preskočiti dio potpuno i odlučiti za oreol kovrče kadriranje lice. Vaš teksturom Tresses će suvereno vladati bez obzira na situaciju!

Happy stajling!

Gdje ne rastavi i kako se kretati stvari?

Žele više?

  • Willow Smith Big Chop, boje za kosu i Insight njenih roditelja
  • Zaboravite-me-ne: Rešetka za kosu Traka za glavu
  • Kim Coles slavi YOU! rekapitulacija
load...