Profil od yanai Van | BA.inspinre.com
Stil

Profil od yanai Van

Profil od yanai Van

Ova iskustva, zajedno sa svojom glavom u uvojke, su mu dali strast za kovrčave kose.

Van je rođen i odrastao u Jeruzalemu, Izrael. Kaže da mu je strast za ljepotu i kosa je genetska jer mu je majka bila poznata frizerka u Jeruzalemu, a njen brat je bio jedan od najvećih dizajnera kosu u Tel Avivu. Van sjeća odrastanja u tom kozmetički salon, gledajući svaki pokret, izrezati i stil. Znao je da je život za njega.

On je putovao u Evropu da studira oblikovanje kose. Za 13 godina, Van i njegova majka u vlasništvu jedne od najvećih salona u Jeruzalemu. Kada mu je majka umrla, otputovao je u SAD-u i odlučio da se nasele u Kaliforniji.

Ovih dana, Van coifs kovrdže holivudske najzahtjevnijih klijentelu u srcu Beverly Hills. U gradu u kojem je sve slike, neke od Los Angeles 'kovrčava trendseteri oslanjaju na Van da ih sjaj.

Van kaže da je njegova misija je pružiti svojim klijentima s efikasan, jednostavan režim da se brine za svoje kovrče.

load...

Da bi pomogli taj zadatak, on je stvorio svoju ekspanzivnu i rastuća linija proizvoda curl-zaštite, koji uključuju šamponi, uređaja i oblikovanje proizvoda za sve pregib tipova, kao i KiddyCurls linija za kids.This mjesec, Yanai pokreće novu boja zadržavanje sustava. Linija uključuje šampon bez sulfata, ostavi u protectant, svakodnevno uređaj i intenzivna maska ​​za kosu. Svi Yanai proizvodi su dostupni u CurlMart.

Yanai How-To Vodič za Mastering Vaše Curls

Korak 1

Šampon kosu.

Korak 2

Stanje kosu i operi ga temeljito. Ne ispirajte uređaj od 100%; ostavite na.

Korak 3

Nanesite malo skalp hidratantna tečnost i gel. Radite ga u prstima, tako da pokriva sve vaše kose. Što više kose imate, više gel treba koristiti.

Korak 4

Očešljaj sa širokim češljem zub.

Korak 5

Uzmite mali sekcije vaše kose jedan po jedan i vadičep ih oko prsta prema vašem licu. Deblja kosu, više možete omotati oko prsta.

Korak 6

Raditi od dna kosu do svoju ulogu.

Korak 7

Uključite kosu i protresite ga. Suvom krpom, kup krajeve kosu i lagano je pritisnite prema vašem vlasištu. Učinite to u svim kosu.

Korak 8

Neka se osigurati sušenje ako je moguće. Međutim, ako morate feniranje, koristite difuzor kako bi se smanjila frizz. Dok je vaša kosa dolje, osušite sa svih strana od dna ti kosu.

Korak 9

Kada je gotovo osuši, nanesite ne više od tri kapi Shine (ovisno koliko je gusta kosa ti je). Raširite prste i dizanje kose na gore da se postigne lift.

Korak 10

Budite ponosni.

load...