Prirodno kretanje kose Carolyn Malachi, nominirana za Grammy nominaciju | BA.inspinre.com
Stil

Prirodno kretanje kose Carolyn Malachi, nominirana za Grammy nominaciju

Prirodno kretanje kose Carolyn Malachi, nominirana za Grammy nominaciju

Moje ime je Carolyn Malachi.

Ja sam Grammy-nominovan umetnik, Bitcoin booster, i malo technolust. Moja muzika spaja Jazz, Hip Hop, R & B i drugih žanrova.

Kada ste počeli da peva?

A profesor na koledžu me je upoznao sa Final Cut Pro 2005. Godine, a otkrio sam Soundtrack komponente softvera. Ubrzo nakon toga, počeo sam proizvoditi glazbu za podršku pjesme u mom časopisima. To mi je omogućilo da počne izvođenje - prvo sa DJ, a zatim sa muzičarima.

Koji su vaši najveći muzički utjecaji?

Sarah Vaughan, Pat Metheny, Faith Evans, MF Doom, i Radiohead na vrhu liste. U posljednje vrijeme, slušanje Bobby McFerrin, Elis Regina i Stephen Sondheima je proširio svoju muziku paletu.

load...

Kako i kada ste počeli grli svojim teksture prirodne kose?

Nosio sam Relakseri kroz srednjoj i srednju školu. Skupe, četiri sata kozmetičar imenovanja, vlasišta paljenje i proizvoda mirise me jadnim. Visokih godina, moji planovi koledž su postavljene. Znao sam da će biti pohađaju Shepherd Univerziteta (u Zapadnoj Virdžiniji) kao student sportista. Pravo stil za mene bi bio onaj koji odražava moj lični stil, ojačana moja kultura i dobro radila sa mojim budžetom. Pa sam odlučio napraviti veliki odrezak.

Koja je vaša trenutna rutina / režim?

Stalno imenovanja sedmični sa frizera. On drži moju fade svježe. Kod kuće, da se postigne moja kovrčava izgled, ja isprati, ručnik osuši, nanesite Qhemet Biološka je Moringa Tree uređaj Ghee, četkom ivice, stil prst, onda idem. Ako nosi visok vrh fade, trljam u Qhemet Biološka kakao Tree raščešljavanje Ghee, čupaju do savršenstva sa afro pick (da, onaj sa šakom), četkom ivice, onda idem.

Ko ti je frizer?

Moja kosa stilista je Nate Crittenden na N'Style dlake dotjerivanje u Bowie, MD.

Koje su vaše omiljene frizure nositi?

Volim da biram kosu nositi punom zamahu visok vrh fade, ili nosim to super kovrčava, sa svježim, out-of-the-tuš izgled.

Koji su vaši morate imati proizvode i alate?

Pored Qhemet biološki kakao Tree raščešljavanje Ghee i Moringa Tree uređaj Ghee - i miris amazing - koristim brenda Castor & Moringa omekšavanje Serum ili Amla i maslinovo Heavy Cream kada je moja kosa je izlagati ekstremnim temperaturama ili puno suncu.

Za mene, koji imaju kovrdžavu kosu znači nosi fizički podsjetnik duhovnog obaveza. To podsjetnik mi pomaže da se održi fokus na svoju misiju: ​​da inspiriše, zapali i njegovati ljudski duh.

Da li ti veliki odrezak ili tranzicije i koliko dugo?

Neposredno prije završne godine srednje škole, ja sam tapija. Izrada veliki odrezak je bio prilično oslobađajuće. Počeo sam sa Texturizer. Nakon nekoliko mjeseci, otkrio sam prirodna tekstura moje kose. Tada sam odlučio da se potpuno prirodno.

load...

Šta reakcija si kad ste odlučili da ide prirodno?

Mislim da su moji roditelji bili iznenađeni da sam prošao s njim. Na kraju krajeva, ja sam bio 17. What 17-godišnji čini takvu odluku i zapravo drži s njim?

Šta ti radiš noću za kosu?

Nekog posebnog trlja svoje prstima kroz kovrče. To je otprilike to.

Koja je najbolja stvar o tome kovrdžave?

Kosa je u saopštenju. Moja kosa govori pred usta radi. Moja kosa kaže da napravim jak obaveze i držite se njih. Moja kosa kaže da volim i prihvatam sebe.

Šta bi ti druge da ih ohrabri da prihvate svoje kovrče?

Dozvoliti da vam se kosa odražava ko si sada i koji ćete dopustiti sebi da postanu.

Recite nam nešto o svojim sadašnjim i predstojećim projektima.

Pronađi moj album zlata na Spotify, iTunes ili Google Play, te da je muzičko putovanje. Obratite pažnju na RUNAWAY, a glazbu film u kojem glumi Stephen Hill (Boardwalk Empire, Law & Order), mene i moje srednje-top-fade.

Pazi na nju Grammy nastup za "Gold"

load...