Prikupite fishtail dlakavu kosu džinsovog džinsa | BA.inspinre.com
Stil

Prikupite fishtail dlakavu kosu džinsovog džinsa

Prikupite fishtail dlakavu kosu džinsovog džinsa

Felicity Jones udario crveni tepih za "Like Crazy" premijeru, prikazuje off jednostavan, ali elegantan riblji rep pletenica. Izgled ima mnogo više klase nego jednostavan konjski rep i skoro isto tako lako. Čitajte da nauče kako da ponovo izgled za srednje dužine do duže kovrdžave kose.

Njen Kovrčava kosa Cut

Izgled je jednostavan svi jedno Dugi oblik. Njen je više od "samo dugu kosu" izgled, pa neka krajevi svježe sa podrezivanje svakih deset tjedana. Izbegavajte slojeva kako ne bi dodali prekomjerne punoću obliku.

 1. Sekcija kosu za kontrolu. Clip se sve, ali na dnu vaše kose stvoriti bazu vodič linije. Koristite ovaj vodič liniju kao kosa je pušten za iznad i smanjiti tako da odgovara vodič linije.
 2. Rastavi kosu na sredini i pusti obje strane visi na ramenima tako da možete vidjeti obje strane i budite sigurni da su čak. Trim gdje je to potrebno.
 3. load...

Njen Kovrčava kosa u boji

Felicity je kovrdžava kosa je duboka, topla nivo 3 smeđe. Ako je vaša kosa je prirodno tamnija, izaberite nivo hladu 3 ili 4, označen tamno smeđe. Potražite neutralni osnovne boje. Trebat će vam neki lift, tako da 30 volumena developer je dobar izbor. Proces nakon proizvođača pravcima.

Ako vaš boja je prirodno lakši, potrebno je da uplatite pigment. Nivo 3 duboko, prirodno smeđa s toplom osnovica je izbor. Proces s 10 volumena developer za više pigmenta depozit.

Duboko stanje vaše kose za održavanje hidratacije, sjaj i mekoću nakon svega obrada boje.

Njen Curly Fishtail Braid

Fishtail braiding je lako. Jednostavno slijedite korake za stvaranje izgled.

 1. Podelite kosu na dva dijela, rastanak uz liniju želite pletenice koje slijede. Pletenice može biti centriran, pod uglom ili krenuli na bilo koju stranu.
 2. Uhvatite malu količinu kose na donjoj strani jedne strane vaše strane i položiti preko vrha da se udruže sa kosom na drugoj strani.
 3. Zgrabite mali dio kose sa donje strane na drugu stranu i postaviti ga da joj se pridruže u prvu stranu.
 4. Ponovite ovaj postupak, naizmjenično strane iz koje uzmete mali pod-odjeljak, i pridružite ga sa suprotne strane preko vrha pletenice.
 5. Vidjet ćete početi da vide pojaviti Fishtail obrazac. Nastaviti ovaj proces sve do kraja svoju kosu dok vam ponestane dužine. Osigurajte dnu pletenice, sušilo za kravatu.

Žele više?

Pet zvjezdica predstavili svoje prirodne valovi i kovrče na 2011 Rodeo Drive Walk of Style. Saznao koji su, i kako da kopirate svoj izgled!

Expert Kovrčava kosa Braiding Savjeti

 1. Mala količina losiona postavke za kosu ili tekući gel čini kosu lakom za rukovanje kada srerujemo.
 2. Veličina sekciji svoj potez na drugu stranu utiče na izgled pletenice. Za više zamršene detalje, uzeti manje dijelove. Za gubitnik, deblji izgled, uzmi veći sekcije.
 3. load...
 4. Ne brini se za male ciljeve koji pop iz pletenice. Ovaj dodaje teksturu i vizualni interes.
 5. Kasnije te večeri, pustite pletenica i protresite kosu slobodi. U braiding će se postaviti u labavoj i valovit izgled koji će vas nositi od početka happy hour duboko u kasnim noćnim stranke.
load...