Pre i posle: imam deva rez | BA.inspinre.com
Stil

Pre i posle: imam deva rez

Pre i posle: imam deva rez

Znamo strahote loše kovrdžave rez, i tako mnogo naših čitalaca pitati za šišanje savjet dnevno. Dakle, kada NaturallyCurly doprinos Claire Aviles je potrebna trim, ona je dokumentirana svoje iskustvo za nas da vidi svoju transformaciju.

Šta je Deva Cut?

Tehnika Deva rezanja je tehnika koju Devachan Salon se koristi za rezanje kovrčave kose. Kovrčava kosa je točno u svom prirodnom obliku: suho, a ne mokra. Svaki pregib je individualno oblikovan i stil zasniva se na pojedinca. Možete čak dobiti lični pregib lekcija računa prije nego odete!

Update * Nakon originalne objavljivanje ovog članka sam dobio dosta pitanja o tome gdje ljudi mogu dobiti DevaCut. Ne morate živjeti u New Yorku dobiti Deva Cut. "Deva Inspirirani stilisti" rade širom zemlje. Možete pronaći jedan u vašoj blizini provjerom ovaj link i unosom poštanski broj. Također se možete unesite poštanski broj u NaturallyCurly salona Finder za čitanje recenzije od strane članova NaturallyCurly zajednice pregib stilista kao dobro. Definitivno bih ohrabriti vas da probate Deva Cut! Imao sam neverovatno iskustvo.

load...

Možete vidjeti više slika Deva Cut transformacija kosu ovdje.

Deva Cut na Devachan Salon

U Devachan Salon iskustvo

Ušao sam u Devachan Salon sa velikim očekivanjima, posebno znajući da ću raditi sa Denis DaSilva, Devachan je rođen u Brazilu suvlasnik. Počeo šišanja u salonu svoje majke u dobi od trinaest i učio kod stilista i kolorista u Španjolskoj, Francuskoj i Engleskoj prije dolaska u Devachan 1995. Godine.

The Posh SoHo salon je prepun klijentima svih pregib vrsta. Nikada nisam vidio toliko sretna, prirodno kovrčava žena na istom mjestu! Atmosfera je bila neverovatna i odmah sam znao da će moje iskustvo biti previše.

Prije mog Deva Cut

Deva Cutting Tehnika

Tehnika Deva rezanja je revolucionarna jer uključuje rezanje kovrdžava kosa na način na koji se nosi suhe! Ovo omogućava stilistima da se fokusira na svakom pojedinačnom uvijanje, što je posebno važno ako vaša kosa se sastoji od više vrsta uvijanje.

Odlučio sam da idem u moj prvi suvo rez sa potpuno otvorenog uma. Kada me je Denis pitali kakav rez sam htio, jednostavno sam odgovorio: "Ne znam!", Mislio sam da ću napustiti svoju kosu u rukama profesionalaca.

Nakon gledajući moju kosu za nekoliko minuta, Denis je tačno znao šta želi da uradi sa njim. On je odlučio da će zadržati moju ukupne dužine, ali primijetio da mi tanku kosu potrebno više slojeva da mu daju lift. Zatim je otišao na posao, rezanje moju kosu (doslovno) pregib po uvijanje.

Dojave Denis DaSilva

Dok je smanjenje moju kosu, pitao sam Denis nekoliko savjeta o tome kako da se bolje pobrinuti za moju kosu. Pričao mi je o sastavu za kosu; to je sastavljena od 89% proteina i jedini način da se upije da protein je kroz svoju ishranu! Zbog toga, dijeta je vrlo važno kada je u pitanju zdravlje vaše kose.

Znao sam da je dobar rez čim je spustio škare. Moja kosa nije bila oprana i još stilu, ali nisam mogao već vidim razliku. U četrdeset pet minuta Denis je već potpuno transformisala moju kosu... Bilo je daleko više elastičan i obiman nego što je bio kad sam ušao u salon.

load...

The Curl-Care Lekcija

Kad mi je Deva Cut završio, Julia, još Devachan stilista, ispratio me do umivaonika. Ona je oprala kosu sa DevaCurl No-Poo sredstvo za čišćenje, a zatim uslovljeno DevaCurl jedan uslov.

Nakon stisnuti višak vlage iz kose, Julia me je flip moju kosu gotovo. Ona je odvojen moje kovrče, primjenjuje iznos dime veličine One Stanje na kraj moje kose, a onda završio stil sa DevaCurl sitnog-Free voluminizirajući pjena i DevaCurl Ultra definirajući gel.

Onda sam prevrnuo kosu i Julia koristiti nove DevaCurl DevaClips (šire i duže od normalnog snimke) da dam korijenima malo više lift. Otišao sam pod kosu za desetak minuta i na kraju, Denis koristio DevaCurl kosu i DevaFuser (ljubav ovu kosu!) Da završim izgled.

Šta je sledeće?

Denis nam je dao i uvid u budućnost Devachan salona. Čuli za feniranje bar trend? Uskoro Devachan Salon će ponuditi uslugu članstvo u kojoj će stilisti oprati, stil, i kosa suva klijenata. Ovo feniranje bar ili "pregib bar" će biti jedinstven po tome što konkretno caters za žene sa prirodno kovrčave kose-no ravno eksplozija dozvoljeno!

Nedelju dana kasnije

Apsolutno sam opsjednut sa svojim novim cut.my kovrče nikada nisu izgledali bolje! Srećom, moja kosa je zaista lako stilu, čak i bez pomoći Denis i Julia.

Na tipičan dan, perem kosu sa Elucence Volume šampon i stanje sa Elucence vlage balansirajući regenerator. Jednom sam iz tuša, ja flip moja kosa više, odvojite moje kovrdže i istisnuti višak vode kao što sam stisnem Jessicurl samopouzdan Coils Styling Solution. Onda sam flip moju kosu i nanesite DevaCurl sitnog-Free voluminizirajući Pena, i mjesto snimke blizu moje korijene. Onda sam jednostavno pustiti svoju kosu osuše.

Viknuti na Tracey Wallace, koji je pomogao sa slikama za ovaj članak.

load...