Povraćanje curls prirodne kose expo | BA.inspinre.com
Stil

Povraćanje curls prirodne kose expo

Povraćanje curls prirodne kose expo

NaturallyCurly: Predstavite sebe i svoje događaj ili kompanije.

Keenya Kelly Griffin: Keenya Kelly LLC je organizacija stvorena s ciljem da se pomogne inspirisati i osnažiti pojedince da mjesto fizičko zdravlje, samopoštovanje i duhovnosti, pružajući događaja koji ispunjavaju te ciljeve.

NC: Možete li mi reći nešto više o vama i kako ste se počeli u poslovanju za njegu kose?

KG: Ja sam bio uključen u prodaji i marketingu čitav svoj život, a moj otac je i pokretanje biznisa kada sam bio dijete. Sam počeo u industriji za njegu kose zbog ličnih potreba. Prije nešto više od dvije godine, odlučio sam da prelazak na prirodno. Uzimajući moj veliki odrezak, shvatio sam da nemam pojma šta da radim sa kosom, a još sam pitao oko, više sam shvatio da većina prirodnih žene ne znam ni ja. Prijatelj iz crkve i ja smo odlučili da se ono što smo mislili da će to biti za kosu stranke, već u roku od šest tjedana pretvorio se u vrlo veliki događaj sa 25 proizvođača i više od 400 prisutnih. Onda sam shvatila da je bilo više od potreba nego što smo bili svjesni.

load...

NC: Možete li mi reći nešto o svoj osobni pozadinu i pozadina ovog događaja?

KG: U dobi od 21, počeo sam teško radi u prodaji i marketingu putem mrežnog marketinga. Držala sam sedmični poslovnih događaja na lokalnom hotelu i velike poslovne obuke konferencije iza svakog kvartala za oko pet godina. Sve se to dogodilo dok sam studija na Univerzitetu Louisville, dobijanje moj diplomu u komunikaciji.

NC: Kako se nosite kosu? Prirodno? Curly?

KG: Na tipičan dan, naći ćete moju kosu ili stila u twist ili pletenicu van. Ja obično ispraviti samo moja kosa jednom godišnje za trim i ček dužine. Moj dečko obožava moju kosu u frohawks, pa sam ga prebaciti se s vremena na vrijeme. I Love My kovrčave kose jer mi je izdvaja od prosječne žene na ulici. Volim biti u mogućnosti za manevar moju kosu na 100 različitih načina, bez potrebe da se uvijek konsultuje stilista ili platiti neki nedeljnika naknade sam bio od koristi plaća.

load...