Post-plivanje rutina koja će zaštititi vašu kosu od hlora | BA.inspinre.com
Stil

Post-plivanje rutina koja će zaštititi vašu kosu od hlora

Post-plivanje rutina koja će zaštititi vašu kosu od hlora

Kako da držim kosa ne osuši dok pliva svaki dan? Ja radim u kampu i moraju plivati ​​svaki dan i nosi kapu za tuširanje nije opcija. Plašim se moja kosa će dobiti tako suho! Bilo koju opciju da ja to mogu i dalje će dobiti klor napolje?

Odgovor

Sa koliko izlaganja suncu, toplote i hlor kao što ste dobili, morat ćete raditi teže od prosjeka plivač ovog ljeta. Morat ćete pripremiti svoju kosu prije plivanja i briga za to nakon kako bi se osiguralo držite suhoće na odstojanju. Mokri i kaput kosu uz uređaj (jeftinim raditi sasvim u redu) ili kokosovo ulje tako da drže svoju kosu od upijajući previše hlorisanu vodu. Onda možete da se fokusirate na post-plivanje rutinu koja će zadržati svoju kosu prekrasna i neće trebati mnogo iz svog rasporeda.

load...

Koristite šampon klor-bore

Morate oprati kosu nakon kupanja da se otarasi hlora i mineralne naslage. To može zahtijevati šampon sa sulfata, EDTA ili fitinske kiseline. Kovrčava omiljene Ouidad Vodovod i kanalizacija, EDEN Bodyworks Pepermint Tea Tree šampon i Kinky kovrčava Come Clean sadrže sulfate, EDTA i fitinske kiseline respektivno. Ili možete pronaći šampone posebno dizajniran za plivače poput UltraSwim klor uklanjanje šampon ili Malibu tretman za kosu za plivače.

Stavi to vlaga natrag u svoj pramenove

Uz sve klor, sunce i čišćenje morate napuniti svoje pramenove i dati im neke prave ljubavi noćnih. Ovdje želite da koristite proizvode koji će hidratizira, kao i Soften i odvratiti klupka kao SheaMoisture Jamajke Crna ricinusovo ulje Jačati, Grow & Vratiti se ne ispire, što je reparativni odsustvo-u koji će omekšati, otpetljati i kontrolišete kovrdžanje.

Tjedno ili dvonedeljnik vrućem ulju tretmane

Vaša kosa će biti uzimanje batine sa svim hlora, a jedan od načina da se pomladiti to je da se nedeljno ili dva puta nedeljno vruće ulje tretmana. Oni ne samo da će pomoći vašem vlasi, ali i pomoći vašem vlasišta, koji će biti uzimanje batine baš kao i vaša kosa.

Kokosovo ulje maska ​​za kosu

  • ¼ cup kokosovo ulje
  • 1 kašičice. Med
  • Plastična kapica
  • Mali mikrovalna posudu
  • Plastična Squeeze boca (opcionalno)

Dodaci za ulja i meda u manjoj posudi i miješati lagano pred zagrijavanje za 30-45 sekundi u mikrovalnu pećnicu. Nanesite početkom u vrhove kose i raditi do ka vlasište. Jednom u potpunosti obložene, stavite kosu u plastičnu kapicu za 10-15 min. Isprati kose i očistiti, kao i obično.

Ovo je samo jedan od nekoliko vrućem ulju tretmane koji će borbu protiv suhoće od svih kupanje ćete raditi ovog ljeta. Tjedno, dva puta nedeljno ili čak nekoliko puta nedeljno (ako nađeš imate ozbiljne suhoća) će vam pomoći da zadržite niti zdrav i meka.

load...

Angažuje awesome duboko uređaj

Duboko uređaj treba raditi nakon svakog šampon za zatvaranje vratila kosu. SheaMoisture superfruit Complex 10-u-1 za obnavljanje sustava maska ​​za kosu će biti velika da se koristiti za duboko uređaj, kao što je intenzivni antioksidans-bogata proizvod koji će vratiti bilo suhoće vam vaš strastveni plivanje. Pred-poo prije Vašeg nedeljno ili dva puta mjesečno čišćenje će pomoći da se povrati tih lanaca i da budu spremni za čišćenje je dobro da ima Darshana prirodne Indijski ulje za kosu.

load...