Pitanja o kovrčavoj kosi: Imam tri različita načina curl | BA.inspinre.com
Stil

Pitanja o kovrčavoj kosi: Imam tri različita načina curl

Pitanja o kovrčavoj kosi: Imam tri različita načina curl

Dragi Rebecca: Imam kinkiest 4 tip kose sa lijepim pregib obrazac u vrlo leđa. Kruna je hardest- moja kinky kosu lako lomi. Na prednjoj strani je ravniji sa ne toliko pregib obrazac. 3 čudno obrasce! Trebam vlage jer kad kada mi je kosa mokra ili suho se čini teško i hrskavim ponekad! Pokušao sam mnogo prirodnih lijekova, od meda shampoo besplatno.

Dizajn Essentials Stimulacije Super regenerator

Dragi Multi-curl: Zvuči kao da ti treba vlage, vlaga, vlaga! Iako Volim prirodnih lijekova, mislim da vaša kosa treba tretman koji je dizajniran da prodre vratila kosu. Odlično rješenje za vas može biti Design Essentials Stimulacije Super regenerator. To je dizajniran tako da odmah prodrijeti vratila kosu i pružaju vlagu, sjaj i upravljivost na kosu. Predložio bih koristeći Stimulacije na tjednoj bazi sve dok ne vidite kosu vraćaju na sjajan, kovrdžave, prirodno stanje.

load...

Dragi Rebecca: Kako mogu smanjiti vrijeme potrebno za moju kosu da se osuši? Potrebno je zauvijek i kosa mi je mokra u školi satima.

Dragi zauvijek mokru kosu: To nije zauvijek.. Iako se čini kao da je. Zapravo jako dobar način da se osuši kosu nakon je ručnik za tuširanje mrlja. Sekcija kosu u 4 -6 sekcije sve po glavi. Secure svaka sekcija labavo s leptir snimke ili Duckbill snimke (koje se mogu naći na vašem lokalnom Beauty Supply Store). U početku, nježno osušite kosu, sušilo za kosu, kako se ne bi povući na kovrče. Onda sekciju i nastaviti sa svojim jutarnju rutinu. Uklonite snimke i protresite kosu i stil po želji prije izlaska iz kuće. Primijetit ćete manje vlage u cijeloj kosi.

Draga Rebeka: Da li znate za neki šampon besplatne proizvode tamo koji samo učiniti vaš kovrče stvarno sjajan i sjajne?

Dragi šampona: Postoji toliko mnogo sulfate- i bez parabena šampon proizvoda na tržištu. Ako imate problema postaje sjajna, sjajna lokne sa postojeće proizvode, predlažem počevši sa šampon. Možete pronaći šampon bilo gdje. Pratite šampon s dizajnom Essentials Prirodni Curl sredstvo za čišćenje. Ovo je nevjerojatan šampon! Curl za čišćenje odmah prenosi vlagu, i ogromne sjaj kose. Ponekad vaša kosa treba samo malo dubinsko čišćenje na napumpati sjaj.

Draga Rebeka: Možete li mi pomoći oko Seboreični dermatitis? Međutim, u posljednjih nekoliko tjedana sam imao jako loš signalnu raketu ove. Tako loše, samo dodiruje moju kosu izazvala kaskadu pahuljica pada.

Dragi Flare up: Prvo, da li si "službeno" dijagnosticiran Seboreični dermatitis? Razlog zbog kojeg sam pitati je da over-the-counter proizvodi se uglavnom samo će kontrolirati simptome, umjesto da ih zaustaviti. Postoji nekoliko faktora koji zapravo mogu doprinijeti loš signalnu raketu, koja je obično način vašeg tela da kaže da ste imali veliki unos kvasca ili šećer. Počnite tako što ćete piti dovoljno vode. Onda predlažem dobiti veliki šampon i regenerator koji sadrži sastojke naučno dokazano da pomogne kontrolu Seboreični dermatitisa. Na primjer, salicilna kiselina, mentol, pepermint i čajevca su dobro poznati sastojci za liječenje simptoma. Takođe bih preporučio Design Essentials Therapeutics, koja je posvećena pomaganju kontrolirati Seboreični dermatitisa. Anti-Itch šampon i protiv svraba za kosu i vlasište tretman su prožet savršen botanički miks na pomoći u kontroli simptoma koji ste naišli.

load...
load...