Pazi kako da obrišete dugu kovrdžavu kosu | BA.inspinre.com
Stil

Pazi kako da obrišete dugu kovrdžavu kosu

Pazi kako da obrišete dugu kovrdžavu kosu

Ebony je radijski voditelj i kovrdžave kose vlogger, i željeli smo da znamo - kako ona otpetljati sve njene kose? Mi smo oduševljeni da je isključivo ispričala svoje savjete s nama na detangling dugo, kovrčavu kosu. Pretplatite se na njen kanal, Ebony Curly TV i za njom na Instagram @EbSweetz za više svoju dugu kosu inspiraciju i tipova.

 

Hej, svi! Vratio sam se s još jedan video.

Ovaj put, ja pokazujem kako sam otpetljati moje duge, kovrčave kose. Upravo sam izvadio iz Senegala obrta, tako da je moj kovrče i dalje razdvojeni odmah.

To je ono što sam koristiti:

  • Sprej bocu napunjenu vodom
  • Široke zub češalj
  • 100% čist, nerafinisano kokosovo ulje
  • Opcija: Denman četka

Pravilo za one s dugom kosom poput mene: Ne pokušavajte raditi na cijelu glavu odjednom. Volim da mi napraviti razdjeljak u sekcije, tako da nije tako velika. Počnem sa leđa, radeći svoj put na prednje sekcije.

load...

Prije nego što je otpetljava, ja navlažite poglavlje temeljito sa sprej bocu. Detangling suhu kosu dovodi do slabe kose što uzrokuje lomljenje i ispucale vrhove. Radim odozdo prema gore, a ne korijenje dole.

Jednom sam završite detangling svake sekcije, ja stvoriti veliki stan preokret. Na taj način, kada sam se pod tušem i oprati kosu, to neće ponovno zamršeno.

  • Kako stan twist: Uzmite manji dionici od sekciji ste uvijanje, podijeliti ga na pola, i okrenite ga normalno. Svaki put kada jedan pramen i zamotati ga oko druge, uzeti malo labave kosu da ga dovede u drugu nit.

Ako nađem moja kosa je zaista zamršena, koristim malo uređaja ili kokosovog ulja da ga klizavim i lakše. Početi od dna i rade svoj put gore, ne početi u korijenu. Ja i dalje ista rutina za moju preostalim dionicama koristeći širok-zub češalj na navlaženom kosu. Ako želite koristiti nešto dalje otpetljati, koristite Denman Brush u ovom trenutku u procesu.

Na kraju, moram 10 do 12 dugo stan obrtima / pletenice koje su temeljito razvezane i spremni da se pere!

load...