Pada kose i kovrdžava žena | BA.inspinre.com
Stil

Pada kose i kovrdžava žena

Pada kose i kovrdžava žena

Alarm blaring sat je ispunjava uši na tipičnom grogi jutro, one vrste koja podrška fanatično juri svoj rep: baraž prekida, skraćeno planova, mijenjati raspored, a motorizovane vreve gradskog života. Kada je radni dan završi, vi ne želite da se zabave; želite da se opustite. Imate plan da se baci van pete, protežu one bolne stres-weighted udove, i ubaci na comfiest ogrtač za uključenje dugog dana u lavande natopljen kupku mirne snove.

Kliknite na sliku (istock.com/John Sommer) kako biste saznali više o kosi kutikule ponašanja.

Spremni da vlaže, stil-set, i saten-wrap one kovrdže, možete otkriti nešto nepovoljno... Gliding prstima kroz korijenje vašeg kovrče, osećate patch meke, glatke kože na kožu glave. Hladno panika prickles na vratu i trka u ogledalu u kupatilu da potvrdi svoju teoriju, a vi ste u pravu: Vaš uvojci padaju.

Nemojte povlačiti svoju kosu! Duboko udahnite, umjesto toga.

load...

Milioni žena, od ravno do coily, gubitak iskustvo kose.

Gubitak teži za početak na kruni vaše kovrče i vrh glave. Ako ste među ovo sve veće grupe, ne očajavajte. Saznajte što možete učiniti o tome!

Šta učiniti ako imate kovrdžave gubitak kose.

Faktori koji utiču na prorjeđuje i gubitka uključuju dijeta, hormoni, medicinska stanja, i svoju okolinu. Iako je brzo i-jednostavno čudo lijek za razrjeđivanje, razbijanje lokne ne postoji, postoji nekoliko opcija koje možete zaposliti zadržati svoje postojeće lokne zdrav, full-izgleda, i lijepo stilu. Pogledaj:

  • Fokusirajte se na ishranu i potencijalni nedostatak vitamina. Imajte na umu da brzo infuziju željeza i magnezija u svoje redovne ishrane praksa neće ga smanjiti. Morate konsultovati nutricionista i vašeg lekara da utvrdi nedostaje hrane u vašoj ishrani ako ih ima na sve. Ovaj istraživačkog pristupa u ime pouzdanih stručnjaka pomoći će vam otkriti bilo kakve osnovne zdravstvene probleme koji uzrokuju kosu razrjeđivanje i / ili gubitak.
  • Daj svoj skalp dar DHT blokera! DHT, ili Dihidrotestosterone, je proizveden od strane ljudi. Kada DHT veže na folikul dlake, čuvar za rast kose, kosa počinje da tanka i ispasti. Zato će vaše trenutno raste kovrče koristi od blokiraju DHT tretmana, kao što su Groganics za rast kose tretman, kako bi pomogli da se poveća protok krvi u vlasište, držeći svoj folikule živ i aktivan.
  • Nositi zaštitne stilova štedljivo. Iako su neki od najvažnijih zadivljujuće frizure su pletenice, plete, i proširenja, te instalacije može uzrokovati vuča alopecija i druga pitanja vlasišta, kada se nosi. Biti posebno oprezni da ne napusti stilova u predugo.
  • Set sastanak sa pouzdanim trichologist, kao što su IAT Trichologist i NaturallyCurly doprinos Writer Sophia Emmanuel. Trichology je proučavanje poremećaja kose i vlasišta, a to je važno za vas da komunicirate svoju zabrinutost sa profesionalnim koji vam može pomoći da shvate osnovne faktore koji su utiču proređuje pitanja kose, ćelavost, zaostajanje u rastu kose i vlasišta.
  • Držite kosu imate zdrav! Koristite njegu i oblikovanje proizvoda vlasište zdravim koje sadrže sastojke koji stimulišu rast kose, kao što su ekstrakt zelenog čaja, Rendensyl i ulja čajevca.
  • load...
  • Lagano oblikujete kovrče sa voluminizirajući proizvoda, ali prvo naučili kako dodati volumen razrjeđivanje lokne zapošljavanjem savjete stručnjaka, kao što su pouzdane Naturalista Vanessa Osbourne. Ona nudi mnoštvo kovrdžave proizvoda za kosu i jednostavan način za volumen 2-korak za one doživljavaju razrjeđivanje kovrče i gubitak kose.

Da li ste naišli kovrdžave gubitak kose, probleme vlasišta, ili ćelavost? Koje korake ste preduzeli da se ublaži ova pitanja? Molimo vas da podijelite svoje misli i brige sa mnom u komentarima, tako da možemo nastaviti istraživati ​​kovrdžava kosa brige i efikasnost proizvoda u narednim kovrče 101 članaka.

Kao i uvek, ostani kovrčava!

U međuvremenu, saznajte više o kovrčave kose razrjeđivanje, gubitak, i pitanja vlasišta gledajući ovaj video s YouTubea kovrčave kose izvor informacija CURLSMITH:

load...