Ovde sam za kosu | BA.inspinre.com
Stil

Ovde sam za kosu

Ovde sam za kosu

Swizzymack feat. Quinta: Deez Ruke

Upozorenje za NSFW jezik, ako si ti tu bilo klinci, ali raspoloženje je jedan ponovio je mnogo coily žena u vezi sa strancima pipaju svoju kosu: "Ti si me [.um Recimo." Zabludi "], a možete uhvatiti ove ruke ". A u Momo Pixel Hair Jok igra, to je upravo mehanizam igre.

Vi igrate kao Aeva, a kovrdžave boje i strastveni putnik na putu za bilo Osaka, Havana, ili Santa Monica. Nakon odabira iz lijep raznih ekran prilagođavanja sa različitim skintones i coily frizure, ti i tvoj 'Aevatar' su na putu. Ako ne možete napraviti kroz predvorje, zajednička vožnje taksijem, zračna luka sigurnost, a let bez omotač svoj 'Ma' metar bilo dopustite da klizanje 'hairassers' vi, ili auto-šamaranje na opasnost da još nije tu , vi ste osvojili, a ti ćeš biti sretna na svoj put sa svojim curlfriends! Slatko.

load...

Uprkos činjenici da je neverovatno da je crnkinja igra otišla virusne, (obzirom na rasu i pol predrasude u kodiranje i svim nivoima igre, to je sigurno ništa šmrkati) tu je još više ovim digitalnim diverziju od činjenice da ona postoji i stavlja gejmifikovan lice na vrlo bolna tema. I to je pozitivnost igra privlači za igrače.

Bio sam na rekord kao više reaktivne nego proaktivne kada je u pitanju se uhvatio ili mazi bez moje dozvole se traži-ja izgrađena za udobnost, a ne brzinu. Kosa Nah je također nije izuzetak od činjenice da sam imaju tendenciju da se zamrzne se na sve što nije ritam igre zahtjevan brzina i preciznost od mene, posebno kada je ruka dolazi na tebi, EEK! Ali svi napetost olakšava kada Momo Predivna sprite izlazi mi reći kako sam dobar bio. Sigurnost, čak i iz animirani lik, je nevjerojatno korisno.

.actually, koga ja zavaravam, sa mnom to je više kao 'POSEBNO' iz animirani lik. Ipak, da se malo 'glava Idi seko' boost? Treba nam ta. Naša ljutnja na makro i microaggressions protiv nas je važeća i ispravan. Međutim, ne može samo toliko vatra izlazi iz nas prije nego nam ponestane goriva. A to su ovi blistavi komadići 'Hej, odlično ti ide "od nekoga zna svoj borbe koje nam pomažu da se kroz. Sve se vraća na činjenicu da moramo slaviti jedni druge.

Sama igre mehaničar je takođe imao iznenađenje. Umesto da počnu s brojem postavljenih Snaga Cena koje pokušavate da ne izgube kao što ide dalje, da počnu u apsolutnom 0 sa 60 sekundi na svakoj razini da popuni svoj metar dovoljno da bi se do drugog. A u kontekstu onoga što crne žene moraju da se spoji, to je velika stvar! To odražava moć ti izgubiti IRL od paranoičan, ali i trijumf dobiti da zasluženi SWAT dostavljen na "samo me zanima" stranka koja je zadobio u iskušenju na dodir. Ovo nije soca hit, ovo je stvarno. Dobro. To je igra, ali znate. Borba je stvaran.

Za pregled svrhe, sam i morao da vidim u čemu je igra uradio kada sam izgubio nivou. Koliko god da je ubila moje malo delikatna Ovan dušu izgubiti namjerno, Momo i dalje ima nešto za mene.

To ohrabrenje me je stvarno dotakao. Nisam hardcore gamer na bilo koji stretch vas, ja sam ovdje u nestručne geek uglu igra DDR na standardnom režimu i viče na Candy Crush. I kao što sam rekao-kad sam u stvarnom svijetu, a ljudi dopru do položiti ruke na mojoj kosi, oni uspjeti jer mi refleksi su strašne. Dakle, kada sam čuo da je 'Hej ti dao sve od sebe "iz drugog Sista, ja ne mogu pomoći, ali topi malo. Crnkinje se očekuje, pa čak i sami se dodatno teško u ovom svijetu-toliko da je to revolucionarni priznati moramo njegovati kao i svi drugi. Snaga ne mora biti reakcija na nepovoljne okolnosti svaki put, ponekad je rođena iz GOODWIL i podrška onih oko nas, čak i kada oni nas ne poznaju. I Miss piksela donosi one dobre vibracije. Stavio sam na moj najbolji Southern Belle glas reći "Ja sam uvek zavisila ljubaznosti stranaca".

load...

Naravno, kada dobre vijesti kiše, to sipa! Momo je najavio i da dlake Nah će biti mobilne aplikacije u budućnosti!

Jedva čekam da se ovo "prva osoba slapper 'na putu. I ne mogu čekati da se svaku priliku da mogu da imaju neku vrstu riječ za kovrdžav koje prelaze moj put i da predstave podučavanje trenutak da svi ostali.

Check out moj slatki Photoshop cenzor bar posao tamo, haha. Za više informacija, možete držati korak s Momo preko Twittera, kao i sa pristalicama igre na Na She Goes, web posvećen WOC Globetrotters i njihova iskustva.

Jeste li igrali utakmicu ipak, kovrdžav? Ako ne, šta radiš kada ti treba malo ohrabrenja vis-a-vis te predivna svici? Javite nam u komentarima, i vidimo se u sajber prostoru!

load...