Ostavite u kondicioneru: Da li vam stvarno treba? | BA.inspinre.com
Stil

Ostavite u kondicioneru: Da li vam stvarno treba?

Ostavite u kondicioneru: Da li vam stvarno treba?

Napisao CHRISTINA PATRICE OF MANEOBJECTIVE

Za većinu vremena sam proveo u tranziciji, nisam smetao kupite odsustvo-u uređaj. Nije ni jedan.

Fondacija vlage zadržavanje

Siguran sam da ste upoznati sa LOC, SLZ, i druge metode raslojavanje proizvoda kako bi se povećala zadržavanje vlage.

L u obje metode se često naizmjenično nazivaju "tečnost" ili "ostaviti-u". U suštini, ideja je da se prvo nanesite proizvod na bazi vode na kosu.

Volim da se čvrsto držati da ode-ins za ovaj korak metoda, jer ne mogu biti sigurni da je sadržaj vode u proizvodu vlaži moju kosu, dok su agenti uređaj omekšati, pitoma kovrča, i pomoći u otklanjanju režanje i zapetljavanje. Sve dok ja mogu biti sigurni da proizvod neće odmjeriti moju kosu, kaput je previše, ili da je osjećaj voštanog kada se osuši.

load...

To je nije svejedno

Ostavite-u uređaja zapravo drugačije formulisana. Oni imaju tendenciju da budu lakši i više vodenasta od standardnih ispire iz uređaja. Redovno i duboko uređaji su dizajnirani da imaju određene sastojke držati kosu nakon ispiranja, koja može da se pozajmi da napravi, ako se redovno koristi kao odsustvo-u.

Ostavite u uređaji su dizajnirani da dobro, ostati u kosi i ne tako lako ne doprinose, rekao je nagomilavanje. Jer Isperite uređaji su "jači" u smislu, oni također imaju potencijal da izazove iritaciju na koži glave zbog ostave u.

I zavisno od toga koji uređaj koristite i koliko, to može dovesti do bijele ljuštenja na kosu (iz vlastitog iskustva). Oba iritacije i bijele ljuštenja su vjerovatno sa specificiranim odsustvo-ins, jer su stvoreni da služe baš tu svrhu u preostalih na kosu. 

Da li stvarno treba još proizvoda?

Iskreno je, možda. Znam, kao policajac-out odgovor, zar ne? Ali, to je istina.

Bez obzira da li vam je potreban odmor-u, DIY izmišljotina, ili prenamjena redovne uređaj je u potpunosti zavisi od vaše kose i ono što je najbolje za vas.

U mom DIY dana, otkrio sam da, smišljaju svoj mix bio savršen za hidrataciju i omekšavanje moje tranziciji uvojcima koju sam nosio u zaštitnoj stilova 80% vremena.

Ali, kao potpuno Tip 3-nešto prirodno, koji u velikoj mjeri oslanja na 4 i 5 dan pranje i go, ne mogu priuštiti da rizikuje naslage iz redovnog uređaj. Niti želim da dodatno pogorša skalp psorijaze.

Dakle, ne ispire to je za mene! Ali ako se ići DIY ili redovne uređaj put, pažnju i na sledeće: 

DIY regenerator

Ako napravite svoj miks uređaj, vode i ulja, budite sigurni da bi dovoljno samo nekoliko dana (3 max) u jednom trenutku. Jer su konzervansi u proizvodu su razblaženi sa svojih originalnih formulacije (zbog vode i ulja), miks može ići loše za nekoliko dana. Produžiti rok trajanja s čajevca ulje, vitamin E ulje, i čuvajte ga na hladnom mjestu daleko od sunčeve svjetlosti (hladnjak ne preporučuje mješavina koje sadrže ulja koja su solidan hladno).

load...
prenamene proizvoda

Ako ćete koristiti redovne uređaj kao odsustvo-u, izbjeći skalp (to je najbolje početi 1-2 cm od vlasišta) prilikom nanošenja proizvoda. Takođe, izbegavajte korišćenje uređaja sa silikonima u prvih 5 sastojaka ako ne redovito koriste šampon. Ako ste redovni shampooer, silikoni nisu problem.

Ispire iz Preporuke

U slučaju da se pitate, moja omiljena odsustvo-u uređaja sada su

  • Koils By Nature Moisturizing Shealoe koji se ne ispire
  • ApHogee Curlific vlage Rich ispire
  • Infusium 23 ispire

VIŠE: 6 koraka za duboku njegu Vaše Curls

load...