Olejska i linolna kiselina: Razlog zbog koga toliko volite ulja | BA.inspinre.com
Stil

Olejska i linolna kiselina: Razlog zbog koga toliko volite ulja

Olejska i linolna kiselina: Razlog zbog koga toliko volite ulja

Prirodno kovrdžava kosa zahtijeva posvećenost i znanje, tako da nije neuobičajeno za žene sa kovrče, zavojnica, a valovi da ide dodatni milju za svoju kosu. Zemlju je sapran za znanjem o svemu, od vlastitog strukturu kose na najbolji uređaj za poroznost naše kose. Prošli su dani nagađanja ili samo vjerujući potraživanja na ambalaži proizvoda. Doing vaše istraživanje je značajna komponenta njege zdrave kose i znajući kako se proizvodi koristi vaša kosa je jednako važno kao i ono što se odlučite da dodate u kosu.

Prirodnih ulja su od suštinske važnosti za zdrav coily, kovrčava, i valovite kose. Čišćenje dehidrira kovrče, tako da kada se pranja niti ste dopuštajući kosu osovine da se otvori i uklonite naslage uz hranjive tvari i prirodnim uljima. To je razlog zašto mnogi kovrdžav, wavies i coilies izabrati da zajednički pranja ili čak uzeti vodu samo pranje kose put kao sredstvo bi se izbjeglo prekomjerno isušivanje.

Naziv ulja gaje brojne koristi od glave do pete, i iako smo čuti na većini lokaliteta za njegu kose, šta je da je nafta koja donosi toliko prednosti sa svojim uvojcima? Da, lakše je samo držati sa osnovama, ali jednom kada razbiti ono što se ovih prirodnih ulja može biti zbunjujuće. Savršen primjer bi biti izraz sa riječju kiselina, kao i svi kiseline nisu stvoreni jednaki.

load...
oleinske kiseline 
18 34 2 
linolna kiselina
18 32 2

Za stručni izvor Kucnuh na ramenu naš vrlo vlastiti Sestra Scientist, a ona dijeli neke uvid u ova dva amazing kiseline ", oleinska i linolna kiselina su zasićene masne kiseline koje se čine okosnicu mnogih prirodnih ulja i sebuma. Kao samostalne sastojaka, oni i dalje imaju svojstva uvjetovati kosu i kožu i pomoći da se deblokira pore na koži glave. Dok god se oni dodaju na efikasnu količinu i dovoljno stabilan da ne oksidiraju unutar formulacije, one mogu poslužiti svrsi za kosu i vlasište. "

Oleinske i linolne kiseline su zasićene masne kiseline koje se čine okosnicu mnogih prirodnih ulja i sebuma.

Oleinske kiseline (također nazvan Omega-9) je kiselina naša tijela mogu stvoriti kad god ima kalorijski suficit, ali linolne kiseline (koji se naziva omega-6) je esencijalnih masnih kiselina koje naša tijela potrebna, ali ne može stvoriti. Oleinske kiseline i linolna kiselina su različite masne kiseline, ali obje su sredstva za naše pramenove. Linolna kiselina stimulira rast kose, održava zdrave uslove vlasište, te će kontrolirati gubitak vode u kosi. Oleinske kiseline će također kontrolirati gubitak vode u vašem niti prilikom donošenja vaša kosa mekša i više savitljiv. Bloger Minimalistički Beauty kategorizira više ulja koja su visoke u oleinske kiseline i visok u linolne kiseline:

  • Viši u oleinske kiseline: shea orah ulje, ulje slatkog badema, i palme voće ulja.
  • Viši u linolne kiseline: šipak sjeme ulje, sojino ulje i ulje od semena konoplje.

Koristite li bilo koji od ovih ulja za kosu i vlasište?

load...