Obia naturals: filozofija iza brenda | BA.inspinre.com
Stil

Obia naturals: filozofija iza brenda

Obia naturals: filozofija iza brenda

Ako se ove nauke na bazi prirodne kose linija proizvoda je onaj koji vam nisu upoznati sa još, sram te bilo. Obia Naturals je prirodni linija proizvoda za kosu ćete pokušati - i zaljubiti u. To je trenutno dostupan za kupovinu online CurlMart, a nedavno se koristi u tutorijalima popularne prirodnu kosu uticajnim @heycurlie i @actuallyashly.

Obia Naturals je linija naučno-proizvoda na bazi promoviše zdravu kosu balansirajući razinu pH pomoću netoksični vegan sastojke i samo najkvalitetniji bilja i eteričnih ulja.

Njegovo održavanje za upravljanje prirodna kosa je ono što brand nastoji služiti.

Ova linija za njegu kose je dobio ime po i stvorio Obia Ewah. Ona je sa sjedištem u Sjedinjenim Američkim Državama i nigerijskih porekla. Hemičara diplomirao je kemiju i biologiju, zbog čega joj je proizvodi su vrlo fokusirani na nauku kose i ono što je važno za zdravlje i učenje zašto neke rutine ne može raditi za vas.

load...

Zajedno sa svojom strašću za kozmetičke hemije došao nagon za Obia da promeni svoje način života zbog bolesti.

Kao rezultat pokretanja njenog putovanja prirodne kose, Obia počeo da eksperimentiše kod kuće i čini svoje proizvode za kosu kao hobi. Godina kasnije, 2012. Godine, Ewah je formulacija pretvorili u proizvode koji se mogu koristiti za ne samo nju, već i drugi sa prirodnim, u tranziciji ili opušteno kosu.

To je velika kao potrošač kada naiđete na brend koji mislite da možete vjerovati i Obia je odličan primjer; ona ima pravo iskustvo i znanje a uz to su izuzetno naočit. Na vlastitu YouTube kanal Obia, ona koristi proizvode sama kosi sa korak-po-korak tutorijale. U nastavku je popis proizvoda preporučujem.

  • Obia Naturals Coconut Shea šampon Bar

Dobitnik NaturallyCurly Best Of The Best Awards 2016. Godine, ovaj šampon bar se sastoji od kokosa, shea maslac, ruzmarin eterično ulje, ricinusovo grah, i još da ti dam okrepljujući skalp čišćenje bez skidanja vlage.

Ovo je stand-out proizvoda iz Obia je pranje i otići rutina možete vidjeti kako je lako otpetljati sa jednom nanose direktno na kosu kao da je šampon bio uređaj. Ako ste u potrebi za šampon i volim da koristim šampon bara ovo je definitivno jedan da ide za.

  • Obia Naturals Babassu duboki regenerator

Ovako duboko uređaj je prožet Rice ulje, Babassu sjeme ulje, pro-vitamin B5 i uljem avokada sve savršeno prirodne sastojke koji će vas ostaviti s mekim, super-hidrirana kovrče. I dok su neke duboko uređaja često završavaju čineći vašu kosu osjećati suho ili teško (zbog preopterećenja proteina), u Obia Prirodne Babassu duboki regenerator je protein besplatan, tako da će vratiti ravnotežu vlažnosti vaše prirodne kose.

  • Obia Naturals Twist Whip Butter

Za preokret se ljubavnici, ovaj proizvod je dao besprijekoran rezultate kao što se vidi u tutorial od @actuallyashly te je savršeno maslac da zadrži svoj obrt u taktu.

Maslac se sastoji od svih stvari za hidrataciju. Od voljene shea maslac, mango maslac, tucma maslac, aloe vera i više! Možete koristiti ovaj maslac na suhu i mokru kosu. Koristite malu količinu ravnomjerno na svaki dio kose kada uvijanja.

load...

Da li ste pokušali Obia Naturals?

Ako je tako, javite nam koji je vaš omiljeni proizvod iz linije!

load...