Ne odustajte od prelaznog putovanja | BA.inspinre.com
Stil

Ne odustajte od prelaznog putovanja

Ne odustajte od prelaznog putovanja

Dok skakanje u glavi prvi je primamljiva, to može povećati vaše šanse za davanje up.Trying da nauče sve ove stvari mogu postati nevjerojatno ogromna i frustrirajuće kada ste novi u pregib zajednici, ali imajući zdrav i sretan kosa na kraju će napraviti cijeli borba isplati.

Kada sam počeo prirodno kovrčava put, moja kosa je žilav i neposlušnu bez prepoznatljive pregib obrazac bilo.

Nisam uveren nosim kosu, ali željeni kovrdžave kose, tako da nisam koristio za ravnanje. Zbog toga, mrzio sam kosu i većinu vremena sam nosio ga. Malo sam znao, da samo uz malo rada i istraživanja, imao sam divne valove samo čekaju da izađe.

Bilo je mnogo rupa na putu, kao što sam saznao šta su radili i šta nije, i mnogo puta da sam mislio da mi kosa bila sve gora nego što je ranije bilo.
load...

Učenje da se bave nagomilavanje sam doživljava, hidratantne proizvode koji su samo opterećuje kosu i koja kombinacija proizvoda za stajling da se moja kosa na posao osećao kao punim radnim vremenom. Mnogo puta nakon styling kosu i da je ispalo užasno me žele da se odreknu na moju potragu za zdravu kosu.

Ne zaboravite kada se radi kroz sve svoje prepreke: idem svojim tempom.

Možda nećete biti u mogućnosti da počnu da rade svaki komad potpuno novi rutinu odmah. Dati svoje vrijeme za kosu da se prilagodi i slušati na svoju kosu više nego išta drugo. Dok skakanje u glavi prvi je primamljivo, to može učiniti vaše šanse za odustajanje povećanja. Jednom sam počeo da se povuče i polako dodati u nove proizvode samo jedan po jedan, počeo sam da mali uspjeh u svojoj rutini i počeo da se osjećaju više samopouzdanja.

Kada se radi sa svojim prirodnim teksture, početi gledajući dugoročno zdravlje vaše kose, a ne privremene "loše kose dana".

Oni će doći i proći - čak i kada imate apsolutnu čvrste rutinu i zdravu kosu. Pronaći mir u tome da lepinji dana i znaju da je to dio puta da svako prolazi kroz, vi ste sigurno niste sami. Iako nije uvijek lako, grli vaše prirodne kose može pomoći vam dati povjerenje i na kraju napraviti svoj stajling rutinu brže i lakše nego ikada prije.

Kako se osjećaš?

Prati me na Instagram, @ThePolishedCurl.

load...