Naravno zamahni intervju sa ambasadorom brenda vlažnosti Diane c. Bailey | BA.inspinre.com
Stil

Naravno zamahni intervju sa ambasadorom brenda vlažnosti Diane c. Bailey

Naravno zamahni intervju sa ambasadorom brenda vlažnosti Diane c. Bailey

Sve ove stvari i više se pripisuju umjetnik, majstor stilista, i sve oko divna žena Diane C. Bailey. Ona je vizionar iza SheaMoisture pletenica Revv-oultion koji su potresli pistu na teksture na pisti tokom NYFW 2017. Bailey i njen tim frizera i kose skulptura umjetnika pomiješan frizure iz prošlosti i sadašnjosti da se stvori sjajni, moderan budućnost stilova.

Getty Images

Bilo je zvučni uzbuđenje kao izgled catwalked svoj put u našu stvarnost, sija svetlo na istoriju i naše savremeno doba. Želeći da se udubi u kreativni um glave i srca iza pletenica Revv-olution, dostigao sam gospodar stilista sebe da nauče ono što smo mogli očekivati ​​da vidimo na pisti.

Exclusive: Intervju sa Master stilist Diane C. Bailey

Gerilyn Hayes: Svake godine, marke izaberite tema da se prikažu na pisti. Ono što je inspirisala SheaMoisture temu i estetski za ovogodišnje manifestacije?

load...

Diane C. Bailey: SheaMoisture inspiracija dolazi iz naših odnosa sa zajednicom. U SheaMoisture pletenica Revv-olution je u kombinaciji izraz tradicionalnih frizura, pleteni akcentima, gradske ulice uticaja, osmišljeno s avangardnim ruba. SheaMoisture uzima prirodnu kosu zajednice i modnih sektora na putovanje s pojačanim deklaraciju tradicionalnih stilova.

Getty Images

GH: Kako se komunicira tu temu kroz frizure, ljepotu, i mode gleda na pisti?

DCB: Braid Revv-olution ima pletenice akcente na stilova koji imaju retro perspektivu iz 20-te, 60-tih i egzotične budućnosti. No konvencionalni izgled! SheaMoisture je podizanje bar s pletenicama ljepote. Ovi stilovi su progresivne, okićen i budućnost sa dodirima fantazije. To se u kombinaciji čistih linija i neutralnih boja u duhu New York trenutne hip-hop prožet streetwear dizajn.

Getty Images

GH: SheaMoisture dalje vodi kosu industrije prirodnog nudeći više zbirki proizvod na teksturom potrošača. Uz neograničen izbor SheaMoisture proizvoda na dohvat ruke, kako birate koja kolekcija je najbolje za određeni stil?

DCB: Da, SheaMoisture ima proizvode za kosu za svaku teksturu kose, tip kose i stanje. Nema kolače rješenja. Žene imaju priliku da izaberete savršen proizvode na osnovu njihovih pojedinačnih teksturu i gotovih stilu.

Moj tim stilista i inovacije SheaMoisture, marketing i kreativni timovi ostanu ispred krivulje time što je "kriva". -Diane C. Bailey, Master Stilist i SheaMoisture ambasador brenda

Getty Images

GH: vlasnici Brand imaju stalnu potrebu da se inovira s ciljem nadmašivši druge marke na tržištu. Kako vaš tim kreatora proizvoda i stilisti ostati ispred krivulje?

DCB: Moj tim stilista i inovacije SheaMoisture, marketing i kreativni timovi ostanu ispred krivulje time što je "kriva". Ne čekajući trendove da se menja, ali time što majstori promjene. Biti otvoren za istraživanje, diskusije industrije i isprobavanju novih tehnika, mi smo u stalnom porastu. I uvijek govori svojoj zajednici na koje su njihove potrebe, i šta pokreće ih.

load...

Foto ljubaznošću Diane C. Bailey

GH: Koji kolekcija (e) se koristi da bi se postigli ovi izgled?

DCB: Ovo je proslava prirodnih tekstura u klasičnim stilovima i SheaMoisture ima zbirki koje rade na izvući najbolje u rasponu od tekstura ćete vidjeti večeras. Pet pletenica Revv-olution stilova imaju Coconut & Hibiscus Curl Jačanje Smoothie definisati teksture, Raw shea maslac Heatless Curl Stretch izdužiti lokne, Jamajke Black Castor Jačanje & Restore Oil Loc & Braid Maslac za definiranje i vlaže, novi Jamajke Crna ricinusovo ulje Jačanje & Restore feniranje Crème stvoriti upravljanje i zaštitu kose od toplote stil, i 100% Virgin kokosovo ulje koji se ne ispire za njegu i otpetljati.

Getty Images

GH: U NaturallyCurly, vjerujemo da predstave teksture i lokne su imperativ našoj zajednici. Zašto mislite da je važno imati teksturu predstavljeni na pisti, masovnih medija i zabave?

DCB: Važno je imati teksturom kose odražava na pisti i svijetu u cjelini, jer su svi za kosu, svi ljudi su lijepe i moraju se vrednovati, poštovati i ne minimizirati ili zanemaren jer se ne uklapaju u pristranost recept ljepote. "Kosa različitosti" i "Kosa inkluzije" oko teksture kose svih vrsta koje se moraju odraziti u svemu što radimo. Vjerujemo da je važno da joj se potvrdila sa teksturom i frizure, koristeći proizvode koje se bave njene potrebe i mogućnosti stajling. Sve kosa je dobar za kosu i zaslužuje da bude povišen, uključujući New York Fashion Week!

Osjećajući inspirisan ovom čudesnom umjetnika? Sjajno! Pratite @dianecbailey i @sheamoisture da ostanu u toku sa najnovijim inovacijama u industriji lepote.

Kao i uvek, ostani kovrčava!

load...