Naravno, sve što je Bensu strahovalo na zidu | BA.inspinre.com
Stil

Naravno, sve što je Bensu strahovalo na zidu

Naravno, sve što je Bensu strahovalo na zidu

Obećao sam da ću sa svojim čitateljima dijele povremene ažuriranja o ljudima ili pitanja koja su se nekada uključeni u kontroverznim pitanjima kose - pelena pitanja kosu posebno. Mislim na ove ispravke kao i moj "Šta god Nappened da..", piše.

Moj prvi ponuda je oko Chicago Bulls košarkaš Ben Wallace, ranije poznat kao "Strah je 'Fro." Wallace, nekad poznat kao NBA "Most Valuable odbrambenog igrača", a također je poznat po svojim divljim i vunenim Afro.

Tokom svoje slavne dane kao Detroit Piston, Wallace je Afro bila je zastrašujuća kao i njegov super poteze na terenu. Kad god Wallace je posebno snažan zakucavanje ili ošamario snimak iz vazduha, on je napravio tačke usmjeravanje pažnje na njegove "uradi. On je tvrdio da mu je afro bio njegov izvor napajanja. On je bio taj koji je dao sebe nadimak, "Strah u Fro!"

load...

Svoje fanove u Detroitu nikada sporni njegovim hvalisav riječi. U stvari, oni često odali počast "mane" imovine Wallace pokazujući se na utakmicama nosi ogroman Afro perike.

Wallace i njegovi poznati 'amo su pominje u filmu "Four Brothers", koji se održava u Detroitu.

Ben Wallace

Wallace je napustio Pistonse u julu 2006. Godine, a potpisao je četverogodišnji, 60 € miliona ugovor sa Chicago Bulls. Njegov nezadovoljnih navijača navijača Detroit ustuknula i sarkastično promijenio nadimak iz "Fear the 'Fro", "straha tijesta."

Wallace je vještina sviranja nisu umanjena jer se preselio u Chicago, ali njegov pelena krunu nije imala istu slavu u Čikagu da je imao u Detroitu.

Nekoliko mjeseci nakon što je igrao sa Bulls, on je izvukao iz utakmice protiv New York Knicksa u novembru 2006. Njegov privremene suspenzije nije imao nikakve veze s njegovim "uradi. To je sve veze sa "ukras" koji je nosio u sebi.

Wallace je na klupu za nosi crvenu traku za glavu.

Nošenje Trake je zabranjeno Bulls trener Scott vještina i generalni menadžer John Paxton Wallace je znao da već odlučio da bude tvrdoglav i nosio jedan u svakom slučaju. On je tada rekao da je jedini razlog zbog kojeg je prekršio pravilo je da se trese tim. Bullsi su 4-9 u ranim sezone. Narednih mjesec dana, Bullsa nastavio da ima 14-3 mjeseca. On nikada nije nosila za glavu.

load...