Na putu sa monae: 4 prirodna stila za dominique fishback | BA.inspinre.com
Stil

Na putu sa monae: 4 prirodna stila za dominique fishback

Na putu sa monae: 4 prirodna stila za dominique fishback

Glumica Dominique Fishback, zvijezda HBO-a "The Deuce", rekao je snimao Jay-Z-spotu za "Osmijeh" i potrebne četiri različite poglede. Unesite osoba stilista izvanredni Monae Everett. Everett je NaturallyCurly a iza-the-scene pogled na snimanje fotografija i kako je stvorila ova Atraktivan izgled.

"Mnogi naturals sa kinky kovrče osjećati nedovoljno zastupljene u medijima", rekao je Everett. "Dominique i ja smo odlučili da se istakne ljepotu i raznovrsnost u ovom kosom teksture."

Uplete + Fro

Hteo sam da pokažem Domique jedinstvena kose i vrhunac seksi udovice pa sam se odlučio za horizontalnu pletenice. U coily pola perika je bio savršen brz dodatak za bilo koje fizičko chemeian kosu i stvarno došao u ruci ili ovim Photoshoot. To mi je omogućilo da daju Dominique više dužina, volumen i gustoća. Dodao sam malo više pizazz na izgled sa zlatom pribor.

load...

The Skyhigh Pony

Ovo nebo visok konjski rep je kompletna sa metalne žice da pokaže Dominique slatka i sassy strane. Biram da koriste Kinky kovrčave kose ekstenzije za rep, jer odgovara joj je tekstura prirodne kose.

The Elegant Bun

Ogroman, ali polirani, visok lepinja je odličan izgled za elegantan Naturals i skreće pažnju na Dominique lice.

The Crown

Raskošni Tuck and Roll stila je pripremio sa istim kinky proširenja ispred snimanja. Postavio sam ga na sredini glave i jednostavno zakačene na mesto. Neki ljudi misle da je suviše teško i dugotrajan stvoriti prekrasna podignuta kosa na prirodno kovrdžava kosa, ali ovaj izgled dokazuje drugačije.

Ključni Savjeti

  1. Pobrinite se da vaša kosa hidratizirana. To je ključ biti u stanju da lako promijeniti između stilova. Preporučujem sljedeći način LOC. Početi pomoću tečnost, preporučujem vodu ili odsustvo u uređaj. Za ulje, ja sam veliki fan i maslinovog ulja i Ouidad Mongongo ulja. Za C, što može biti krema ili gel, volim Ouidad Curl Immersion Silky Souffle Postavljanje krema.
  2. Metoda LOC je odličan način da postavi one ivice. Uvijek sam "set" linije kose da ga ostane ravan sa Eko Styler gel sa arganovim uljem. Nakon što je kose super glatko, ja vežem ga sa šalom.

O Monae:

Monae Everett listi klijenata čita kao ko je ko A-liste poznatih:. Runway "

Prvu ugradnju našoj seriji sa Everett, "On the Road sa Monae," vitrine njen rad sa Jasmine Cephas Jones da joj kovrče izgledaju odlično za nju promo snimke za nju predstojeće press turneje za njen film "Blindspotting." Jones ostavila svoj trag kao dio originalne postave Lin-Manuel Miranda Tony i dobitnik Pulitzerove nagrade mjuzikl "Hamilton." Everett pokazuje svoje tehnike da se definisani, obiman kovrče.

load...