Moj sveobuhvatni pregled duhovitog tretmana kose | BA.inspinre.com
Stil

Moj sveobuhvatni pregled duhovitog tretmana kose

Moj sveobuhvatni pregled duhovitog tretmana kose

Svemogući Duosity Double Šlag Repair tretman je jako popularan među urednicima NaturallyCurly, ali nisam vidio to široko govori u moj društveni feedove ili na YouTube, tako da sam htio da podijelim potpunu ocjenu i nadam se da razgovor ide okolo ovaj proizvod. Ona je prošle godine uključena u CurlKit i osvojio nagradu publike nekoliko NaturallyCurly urednika, tako da ako je ime zvuči poznato da može biti zašto.

Prvi put sam počeo koristiti ovaj proizvod poslije kosa mi je beljenog platine plavuša. Nepotrebno je reći da je oštećen i na grob potrebe vlage i popravak proteina. Bio sam svjestan da je moja šteta je bila samo-sebi i nisam mogao da očekujem bilo koji proizvod poništiti štete grom moje kose koji drastično, tako prirodno sam imao niskih očekivanja kada svemoguć prvi put došla u moj život.

Ključni sastojci

  • Keratin, proteini soje, biljnih proteina, Rice Protein
  • load...
  • Svilene aminokiseline
  • Polyquaternium-7
  • Pantenol
  • Glicerin
  • Ružmarin, kadulja, Aloe, i Camellia Leaf Ekstrakti

Proteina i svila aminokiseline u formuli čine ovaj tretman jačanja, dok glicerin i ekstrakti su vlažilac sastojke koji pružaju hranu i vlagu. Ona ne sadrži parabene, gluten, soli, sulfata, ili silikona.

Pakovanje je zapravo jedan bocu s dva pretinca. Kada stisnuti cijev, proizvod dolazi iz dva slavine.

Dosljednost

Osim rezultata, konzistentnost ovog proizvoda je jedna od najviše isticao karakteristike ovog proizvoda. Pakovanje je zapravo jedan bocu s dva pretinca. Kada stisnuti cijev, proizvod dolazi iz dva slavine. Onda se miješati dvije komponente zajedno u dlanu, i hemijske reakcije dešava da stvara novi, pjena nalik teksturu. Vidjevši promjene dogoditi pred vašim očima izgleda kao naučni eksperiment.

Aplikacija

Ja primijeniti ovo moju kosu pod tušem nakon čišćenja oko dva puta mjesečno. Uputstva kažu da treba samo da se ostavi na 3-5 minuta, tako da se prijave, a onda nastaviti sa saponifikaciju ostatak mog tijela i moje lice, što je samo dovoljno vremena za mene da isprati tretmana. Zaista cijenim da ne morate primijeniti ovu i onda izaći iz tuša za 30 minuta, samo da bi da se drugi tuš da ga isprati. Nakon ovog brzog tretmana mogu uvijek osjećam označena razlika u elastičnosti i osjetiti moje kose. Osećaj je jak i hidratizirana, a ja vidim kovrče vratiti u područjima koja su možda ispružio i imaju teško curling.

Imam kombinaciju tipa 2c / 3a valova i kovrče, ali znam NaturallyCurly Urednici s nizom pregib obrazaca su probali i volio ovaj proizvod, a mi smo zapravo borili oko toga ko će da mu daju nagradu za Editors 'Choice prije - Tip 2s ili tip 3CS (uzgred, je dobila oba nagrade). Definitivno bih preporučio Omnipotent Duosity drugim kovrdžav koji se bave šteta i gubitak elastičnosti, jer to je kada sam vidio najveći utjecaj s ovim proizvodom. S obzirom na kvalitetu proizvoda, mislim 14 € za četiri unce je fer cijenu. Nećete naći ništa drugo kao što je to, pa bih se preporučiti ovo Junkies proizvoda koji vole pokušavaju nešto novo i drugačije.

load...

Jeste li isprobali ove neobične proizvod? Dozvolite mi da znam šta si mislio o tome u komentarima.

load...