Moj brazilski tretman keratina: Dio 2 | BA.inspinre.com
Stil

Moj brazilski tretman keratina: Dio 2

Moj brazilski tretman keratina: Dio 2

Gledao sam na moju neposlušnu, nepregledan, beživotnu kosu poslednji put. I konačno da mi Marcia Teixeira Brazilski keratinski tretman (BKT) uradio prošle nedelje na Estilio Valdez Salon u Austin i bio sam uzbuđen, nervozan, prestravljen.

Megan, nakon što joj je Marcia Teixeira brazilski keratinski tretman.

Dozvolite mi da kažem da volim kovrčave kose. Ja radim ovdje na NaturallyCurly.com, i vjerujte u svemu za koje se zalažemo, koja se grli i voli svoj kovrče. Što je još važnije, ljubavi kosa ti je ogroman korak za ženu. Mi se uvijek mijenja naš stil, rezati, i boje u nadi da će nas sljedeći korak vodimo dovesti do blaženstva. Nikada nisam osjetio blaženog o mojoj kosi. Borio sam se s njim svaki dan, čak i uz obilje odlične proizvode koji imam pristup ovde u NC.com. Naučio sam kako da upravljam 3c kovrče, konačno je imao neke sjajne frizure, ali ipak sam bio razočaran u mojoj kosi.

load...

Tako da sam ja bio u vezi da se BKT učinio i sam počeo da prihvate činjenicu da bi to mogao biti kraj moje borbe sa kosom. Rečeno mi je da će tretman ojačati moju kosu, olabaviti moja pregib, i eliminirati većina mojih frizz. To je bio no-brainer za mene bio sam spreman.

Sama tretman je bio dug samo oko 2 sata i lopta je završila pored zbog divnih stilista Ron Valdez meni druženje. Moja kosa je oprana dva puta, a onda tretman je primijenjen na moju kosu nakon što je sušeno. On je tada ravnim ispeglala kosu i dali mi moja pravila vikend. Budući da je tretman je primijenjen u petak, sam će morati pričekati do utorka da operem kosu. Ja također ne mogu ugurati iza ušiju ili povući nazad. Ovo će biti teško.

Megan sjajna glatkoću nakon što je njen Marcia Teixeira brazilski keratinski tretman.

Vikend je dovoljno dobro-sam naučio da budu oprezni sa mojom kosom, a to zapravo nije bilo tako loše. Vratio sam se u utorak ujutro, a on oprala kosu i obrubljene krajevima od mog prethodnog frizura je za kovrčavu kosu. Razbio mi je kosa u roku od nekoliko minuta-nešto što se nikada nije dogodilo. Nepotrebno je reći da sam oduševljen sa mojom kosom. Je kovrča je gotovo u potpunosti nestala i to izgleda sjajno. Ja ne mogu čekati da se oblače kovrdžave i vidjeti kako to izgleda!

load...