Mizani prikazuje teksturu na Houstonskom forumu | BA.inspinre.com
Stil

Mizani prikazuje teksturu na Houstonskom forumu

Mizani prikazuje teksturu na Houstonskom forumu

Mizani tehničke edukator i vlasnik salon od Memphis, u saveznoj državi Tennessee., Geno Evans, otvorio forum sa informacijama o aktivnostima za taj dan i ono što svaki stilista imala u rukavu. Sledeći, direktor za obrazovanje Veronique Morrison je pozdravio stilisti i pomogao svatko pronaći klase da će biti u posjeti tokom dana. Ubrzo je prekrasna i raznolika modeli su se uveo niz pistu sa različitim oblicima i teksturama među njima, a soba je bila prepuna uzbuđenja i čuđenje nad dizajna prirodna kosa. Samo dva modela su opušteni ili pritisne kose, što je dokaz da je brend Elimisha za njegu kose. Istina Teksture je najnovija linija Elimisha o proizvodima prirodne kose, prikazujući prirodnu ljepotu kose i grli multi-teksturom pojedinaca. Fokus foruma je definitivno na grli teksturu kao stilista i kako to može utjecati na vaše poslovanje.

Jedan od tri klase bio poslovno stambeni objekt seminar za stiliste koji žele da dobiju više izlaganja u okviru poslovnog ljepotu. Je implementiran od strane motivacijski govornik i osoba stilista agent, Crystal Wright. Tokom sat i klase po dana, stilisti stečena znanja na izgradnji svoj portfolio, predstavljajući se sa staloženosti, i kako će zadržati sadašnji u ovom stalno mijenja poslovanje. Wright učita klase sa savjete i trikove koje stilisti nigdje mogao učiti. Najnovije izdanje njene knjige, Sušilo Šminka i moda Styling Karijera Vodič, bio je razbijanje uspjeh u industriji lepote, dajući stilista alate i resurse da ostvare svoje ciljeve u karijeri. Wright povela i svoje asistent i ljepote industrije guru, Remmy Vasquez, da se pokaže odgovarajuće tehnike portfelja.

load...

Druge dvije klase ponudio je "Klip To Curl", predavao Evie Johnson i Darico Jackson. Klase ponudio praktično iskustvo za svakog studenta da implementira u Pequot način šišanja, Elimisha najpopularnijih njihovih "Trend" izgleda. Stilisti su dobili prezentacije Biz Link uspevaju i integritet rješenja za podršku rastuću potražnju za elektronski kompatibilan salon na današnjem tržištu.

True Teksture po Elimisha se vratila na tržište više teksture kose i čini valova.

load...