Mišelova kovrdžava vožnja kose 2 | BA.inspinre.com
Stil

Mišelova kovrdžava vožnja kose 2

Mišelova kovrdžava vožnja kose 2

Michelle Guzmán: Moje ime je Michelle Guzmán i ja sam sedamnaest. Ja sam rođen na Manhattanu, New York. Dolaze iz lijepu obiteljsku Dominikanska ja. 

NC: Kako i kada ste počeli grli vaše lokne?

MG: Stvarno počeo grli moje kovrče tokom moje prvoj godini srednje škole, u vreme kada sam našla ljubav sve što ima veze sa ljepotom. Bio sam konačno mogao da shvatim kako upravljati moje lokne, kovrča i sve što dolazi s ima moj tip kovrčave kose.

NC: Koja je vaša trenutna rutina?

MG: Nakon što sam operem kosu, ja koristim Organic Root Stimulator maslinovo ulje, u Organix marokanski liniju i Garnier Fructis Leave-In. Držim scrunching moje kovrče kao što sam primijeniti ovih proizvoda, i kad mi je kosa je najmanje 50% suhe, nisam okrenuo glavu svakih nekoliko minuta i protresite ih. Onda sam samo ponovo navlažiti moje kovrče da ih vratiti u život sutradan. I u osnovi samo ići s toka moju kosu. Operite kada je potrebno za pranje, duboko stanje kada kovrče potrebno. Igra sa mojom kosom previše je ono što ga čini nepregledan za mene!

load...

NC: Na kovrčava dan, koji je tvoj proces?

MG: Ako je dan kada sam oprala kosu, ja ću primijeniti neke ne ispire sa kose i stavio ga u punđu da idem u krevet. U jutarnjim satima, ja koristim veličine četvrt grumen uređaj miješa sa vodom i SCRUNCH moje kovrče da ih osvježiti.

NC: Koje su vaše omiljene frizure nositi sa svojim kovrče?

MG: Volim da nosim kosu i rastali u stranu. Budem siguran moja kosa je velika i divlja sa ovim stilom! Moj drugi omiljeni stil je ogroman fluffy, kovrdžava lepinja. 

NC: Koji su vaši morate imati proizvode i alate?

MG: Moje moraju imati proizvodi su Garnier Fructis Leave-In i ORS maslinovog ulja. Oni držim kovrče tako živo i hidratizirana.

NC: Da li obojite svoju kosu?

MG: Da, moja prirodna boja kose je smeđa. S obzirom da sam po prirodi (i neobično) imaju crne obrve i smeđa kosa, ja farbam kosu u crno da odgovara obrve. Ja to radim sama i moje Revlon ColorSilk u plavoj boji.

NC: Šta radiš noću za kosu?

MG: Stavio sam ne ispire sa kose na mom krajevima i stavim kosu u velikom visokom punđu.

NC: Šta reakcija si kada si prvi put odlučili da se prirodno? Ako ste uvijek bio prirodan, da li ste ikada imali kovrdžave djevojka nesigurnosti?

MG: Ja sam uvijek bio prirodan, i moja nesigurnost koja je došla uz njega je bio frizziness. Trebalo mi je jako dugo da nauče kako da ga kontroliše, da nauče ono što proizvodi su moji prijatelji i koji su moji neprijatelji. Saznao sam da dok se ne istraže i pokušati sve vrste metoda i proizvoda, ja nikad ne bi mogao da osvoji frizz!

NC: Koja je najbolja stvar o tome kovrdžave?

MG: Najbolja stvar o tome kovrčava je da ću uvijek imati velike kosu. Moja kosa ima tonu volumena i postaje veliki i divlje kad sam flip kosu i razdvojiti moje lokne. Volim velika kosa!

NC: Kako mislite da utiče kovrdžave kose tvom životu?

MG: To me čini vrlo uvjeren! Nikada nisam osećao bolje moja kosa je do ove godine. 

load...

NC: Šta bi ti druge da ih ohrabri da prihvate svoje kovrče?

MG: Da li je mnogo istraživanja. Istražiti sva pitanja koja imate u vezi kovrdžave kose, različitim metodama, frizure, proizvodi, stvari koje ne bi trebalo da uradi da kovrdžava kosa, načine kako bi ga zaštitili i kako da se zaista sjajan pobrinuti za to! Osećam da je najvažniji korak u prihvatanju vaše kovrče. Pokušajte sve što su u stanju da tako da ste u mogućnosti pronaći šta radi za vas. Onda znaš da je to tvoja kosa! To vam je dat iz jednog jednostavnog razloga: zato što je trebalo da ponosno raditi to!

NC: Recite nam nešto o svojim sadašnjim i predstojećim projektima! 

MG: Trenutno sam viši u srednjoj školi i nekoliko mjeseci od završetka! Idem na fakultet iduće godine za početak svoje putovanje da postane medicinska sestra. 

Možete pronaći Michelle na Facebook ili na Instagram.

load...