Mišel Brejer o tome kako je naravno kovrčavao u rastućem nezadovoljstvu među ženama | BA.inspinre.com
Stil

Mišel Brejer o tome kako je naravno kovrčavao u rastućem nezadovoljstvu među ženama

Mišel Brejer o tome kako je naravno kovrčavao u rastućem nezadovoljstvu među ženama

Ono što smo tada nisu mogli shvatiti, ali ono što je postalo jasno gledajući unazad, je da smo upao u rastuće nezadovoljstvo događa među ženama. - i neki muškarci - širom svijeta. U pred-blog svijetu, pod uslovom da smo im platformu da govore o svojim teksture.

VEČERA SA MIKO OGRANAK 

Osnaženi smo ih.

Ovo je zaista grassroots pokret prešao poduzetnici koji su miješanje se proizvode u svojim kuhinjama, ukroti rezanje i oblikovanje tehnike bez korist formalne obuke i pisanje o prirodne kose u svoje slobodno vrijeme. Na NaturallyCurly, blogovi su rođeni i stvoreni su proizvodi. Stilistima, koji su možda već rade svoju magiju na kovrče u salonima bez mnogo pompe, razvijali su ogromne slijedeće sa kovrdžav putuje sati da se njihov uvojke snipped. To je bio istinski demokratskog, bottom-up revolucije u kojoj je jedna žena brend mogao dati veliki brend trčanje za svoj novac.

load...

To je bio istinski demokratskog, bottom-up revolucije u kojoj je jedna žena brend mogao dati veliki brend trčanje za svoj novac.

RUNWAY Fun with Taren GUY

 I veliki brendovi počeli da najave.

  • Ogroman rast u dostupnosti proizvoda iz brendova velike i male dizajniran posebno za teksture.
  • Do stvaranja nove vrste osoba - blogera i vloggers - koji imaju toliko, ako ne i više uticaja sa potrošačima za njegu kose od modela i glumice koji tradicionalno su poslužili kao glasnogovornik brenda.
  • Sporo nestanak etničkih prolaza u korist "Curl", "Tekstura" i "multikulturalno" sekcije koji vuku kod žena sa raznim tekstura.
  • Nova generacija stilista koji zaista razumiju kako se radi sa teksturom - bilo da je to super coily ili talasasta. Iako kozmetologije škole još uvijek ne uče svoje studente kako da rade sa kovrdžave ili coily teksture, neki brendovi sada nude pregib treninga.
Promene percepcije u medijima i na radnom mjestu koje kovrdžave i coily kosa može biti i glamurozan i profesionalno. A mi smo tek počeli.

Michelle Breyer je suosnivač i predsjednik TextureMedia Inc., 17-godišnji Austin-based mreže platformi društvenih medija za teksturom kose influencer u svijetu kovrče, zavojnice i valova. Misija kompanije je da osnaži, inspiriše i povezivanje milijune potrošača, tisuće stilista i stotine marki za njegu kose. Svoj lični blog je kovrčave Connection. 

load...