Metoda preskakanja | BA.inspinre.com
Stil

Metoda preskakanja

Metoda preskakanja

Ako ste se motaju oko NaturallyCurly za bilo koji iznos od vrijeme, znate da mi volimo naše prirodne kovrče i nemaju namjeru raditi dalje s njima! Za neke od naših kovrčava čitalaca, amazing lokne bez kovrča je i dalje san su oni još nisu shvatili. Oni mogu diviti našim kovrče, ali izgleda da oni ne mogu se otarasiti sami frizz.

Za one od vas i dalje ostao na kovrdžanja broda, skip pregib metod može biti upravo ono što trebate!

Koja je Skip Curl Način?

Rotora metoda preskakanja je tehnika rukovanja kovrčava, valovite i coily kosu dok je još mokra koji vam omogućuje da upravljate svojim kosu, definirati vaše kovrče i spriječiti kovrdžanje. Ova tehnika najbolje radi sa tip 3 kovrdžav, ali tip 4s također može koristiti za kontrolu posebno gruba sekcije svoje kose. Osim toga, tip 2s naći da ta tehnika daje svoje talase neki dodao spirala akciju.

load...

Jonathan baklja kovrčavu kosu Solutions i izumitelj ove metode, kaže da je najbolji način za prevazilaženje kovrče je pripremiti kosu prije nego ostavljajući ga osuši prirodno. Baklja kaže da je ključ za uklanjanje bilo zaplete i labave dlačice prije pustiti kosu suvom; inače, te zaplete ostati zarobljeni u kosi i dovesti u kovrdžanja kada se kosa osuši.

Kako li se Preskoči Curl Način

Metoda skip pregib treba vremena i malo prakse, ali rezultati traju najmanje nekoliko dana, ovisno o vašem tipu kose. Baklja sugerira koristeći kovrčavu kosu Solutions Curl Golman, svoje niske pH proizvod koji listić za kovrče dok detangling svoj mokru kosu. Ovaj proizvod dobiva odlične kritike od strane naše vrlo vlastiti kovrdžava recenzenata, i dosljedno drži 4 od 5 zvjezdice preko odbora za sve tipove kose.

Curl Golman Alternative

  • DevaCurl Angel
  • Jessicurl Rockin 'uvojke
  • Ouidad Climate Control gel
  • Tigi Catwalk Curlesque Curls Rock Amplifier
  • Curl Junkie pregib in a Bottle

Korak 1. Nanesite Styler

Nanesite Curl Keeper (ili maksimalno čekanje gel), a zatim prstom češlja kroz kosu da biste uklonili sve zaplete. Izaberite mali dio kose za početak, češalj kroz poslednji put kako bi bili sigurni da je to 100 posto bez uplitanja.

Korak 2. Twist Oko prst

Početi uvijanje kose oko prsta od korijena do kraja. Važno je da se okrenete u smjeru da je vaš kovrče prirodno okretati; inače, vi ćete raditi "protiv zrna", što može dovesti do kovrča i pobjedi svrhu.

Korak 3. Skip Rope

Lagano izvucite prst iz twist, drži se do kraja, i doslovno "skip" kosu oko malo, otprilike kao da si swinging skok konopac. Onda, samo ispustite pregib i počinje drugi deo. Nakon što ste to uradili u nekoliko sekcija, možete SCRUNCH onim dijelovima zajedno intenzivirati uvijanje.

load...

Baci kosu naopako kada završite, tresti i zavalite uspravno. To će pomoći dodati neke volumen kose. Zatim možete jednostavno pustiti kosu osuše - nema kosu ili difuzor je potrebno!

load...