Medeni mesec za bluzu za kosu | BA.inspinre.com
Stil

Medeni mesec za bluzu za kosu

Medeni mesec za bluzu za kosu

My-Cherie

Nedavno sam se oženio i bio je zbunjen o tome kako ću da nosim dlake na medeni mjesec u Evropu. Stvarno sam pod stresom zbog toga, ali znao sam da moram da smislim neki način da se moja kosa posao. Iskreno, ja stvarno nisam osećao kao da smeta radim svoj kosa svaki dan. Kosa pitanja na medeni mjesec postoji nikakva zabava!

Razmišljao sam o pletenice, ali moj čovjek je rekao da su pletenice bile tako neoriginalan. On je rekao: "Vi treba da nose svoj amo baš kao što je to. To si ti. To je jedinstven. "Bio je u pravu, ali samo sam htio da bude bezbrižno i udobno putovanje. Niske troškove održavanja je ključ. S druge strane, htio sam da dam izjavu, jer sam će predstaviti sebe i svoje portfelj na neke od najboljih modeliranje agencija u Evropi. Hteo sam ih da me vidi tražim od sebe. Mislio sam o dovođenju moje perike, ali onda sam shvatio da stvarno ne bih da me predstavljaju. Ja bih se krije pod lažnim kosu. Nije dobro.

load...

Nakon pažljivog razmatranja i duboke meditacije, odlučio sam da idem sa protokom i samo držim nazad. Spakovao sam Paul Mitchell pjenjenja pomadu, jer radi fantastično za mene kad uvijam brave. Takođe sam spakovao Miss Jessie Curly Pudding, Jane Carter vlasišta Renew i Paul Mitchell Super-Charged ovlaživač. Ovi proizvodi - kao timski rad - čuda za moju kosu. Osim svoje proizvode Doveo sam puno svilene marame da će završiti svoju kosu s. Svilene marame pomoći s bilo lomljenje kose i da su fenomenalne za habanja i oko tokom dana. Oni su lagani, prozračni i slobodno teče.

Jednog dana, dok je hvatanje neke sunce na hladnom plaži u Mykonos, Grčka, a valovite kose dama iz New York City je došao do mene i rekao: "Ja volim tvoju kosu. Voleo bih da moja kosa je bila kao tvoja. Jeste li ikada čuli za Miss Jessie Curly Pudding? Koristim taj proizvod da održim kosu glatkom. "Ja počevši smeje i rekao:" Da, imam ga ovde u leđima paket. To je velika stvar. "Bilo je prilično cool da sjedi na plaži u Grčkoj i razgovarati o tome kako prirodno kovrčava i voli ga.

Hvala bogu da je donio odluku da pusti moju kosu ide "prirodne" na medenom mesecu. Ispostavilo se da je vrlo uspješan. Uradio sam visoke mode snimanju i bio je u stanju da uspostave neke sjajne odnose na mom putu. Ja sam također pohvalio tokom moje putovanje na moju dragu nazad. Komunicirao sam sa ljudima koji nisu moj jezik govori. Moja kosa i moj osmijeh je univerzalni jezik. Hvala Bogu za moju Bogom dano prirodno! Medenom mesecu kosa blues su zauvijek oprani.

load...