Malo napuštanja može sprečiti velike probleme | BA.inspinre.com
Stil

Malo napuštanja može sprečiti velike probleme

Malo napuštanja može sprečiti velike probleme

Koji se ne ispire je vjerojatno jedan od najvažnijih koraka u održavanju zdrave kose. To obnavlja vlagu kose nakon pranja, i to pomaže u mekoću i upravljivost. Koji se ne ispire može zaštititi kosu na nekoliko načina:

 

Zaštitnu barijeru od znoja

Mi smo sve znoja, posebno u onima vruće, ljepljive ljetnim danima. Ostavite u condish je odličan način kako bi zaštitili svoje krajeve od znoja i držati ih hidratizirana. Znoj sadrži soli, što može biti sušenje i uzrok pucanja. Međutim, vaše dopuštenje-u condish je odličan način da se stvori barijera protiv znoja sušenja. Prije nego što krenete (izvan, u teretanu, bilo gdje ste skloni da se znoji) dodati neke ne ispire sa kose na područja vaše kose koji dolaze u kontaktu sa znojem, odnosno vrat i kose. Ovo će stvoriti barijeru i držite krajeve mekana, hidrirana, i anti-lom.

load...

Konjski rep Holder zaštitu

Ostavite u condish je odličan način kako bi zaštitili svoje rep i dimova iz uzimajući omotana oko nosioci konjski rep i škljoca svojim nitima. Ako koristite držačima izrađen od prozračnog materijala, predlažem da ih premaz u ispire sa kose pre nego što ih koristite. Ovo će dodati neke slip nosiocu, koji će mu omogućiti da valjanje pravo sa svojim kosu kada je vrijeme da biste ga uklonili. To će također zadržati taj pramen kose hidratizirana i meka u međuvremenu.

Brtvljenje Vaš zanoktica... & Brzo

Odličan način da zapečati vaše kutikule i promovirati sjaj bi bilo da se koristi hladno odsustvo-u condish. Znam da je ispiranje hladnom vodom je dovoljno mučenje, ali koristeći hladno odsustvo-u je odličan način da zapečati vaše kutikule kao dobro. Ako imate bočicu, predlažem hlađenje prije nego pranje kose, što bi trebalo biti dovoljno vremena da se hladno za upotrebu. Zatim ravnomjerno distribuirati odsustvo-u kroz kosu. Nakon što je sušeno, trebalo bi da imate zatvorene zanoktice i nevjerovatan sjaj!

Koji se ne ispire Favoriti:

U slučaju da ste želeli da znate, moje omiljene su EDEN Bodyworks Coconut Shea All Natural ispire u Condish, vlage Lock Ouidad ostavimo u Condish, i Briogeo je Curl Karizma Ostavite-u definiranju Crème (2-u-1).

Pronaći više Ashley na svom blogu, Curls Fo 'The Girls.

load...