Laka frizura za prirodnu kosu | BA.inspinre.com
Stil

Laka frizura za prirodnu kosu

Laka frizura za prirodnu kosu

Foto izvor: @joyjah

Kada je u pitanju povlačenje je odlično frizuru, vaše lokne bi trebao biti glavna atrakcija. Kada želite da pokaže svoj kovrče, ali i dalje držati stvari povukao malo, postoji jednostavan kompromis. Uz jednostavan pola-up frizure za prirodnu kosu, možete dobiti najbolje čuvanja plače i se s puta dok je još pokazujući ljepotu vaše teksture. Evo nekoliko omiljene povlačenjem ovaj stil s lakoćom za.

Top Knot

Ovo je jedan od najboljih lako polu-up frizure za prirodnu kosu jer je tako zabavno. To daje mješavinu gore i dolje stil dok se puno varijacije gdje postavite čvor, dužina kose i tekstura. Možete ići u neredu ili uredno sa ovim izgledom.

Ninja Bun Twist Out

Za drugi izgled koji vam omogućuje da igraju sa svojim protezao teksture i uokviruju lice, ninja lepinja je odličan izbor. Savršeno za rad ili igru, ovaj izgled se može učiniti kao uredan ili neuredan kao ti se sviđa. Hoće li se svi pramenove u lice uvučena u lepinju ili neke face-drvenom pramenove izostavljeni, ovaj izgled je uvijek lijepo. Pogledajte sami ovde kako da ovo izgleda svoje.

load...

Prostor Buns

Umoran od vašeg vrhu čvor, ali ne žele da stave na bilo koji dodatni napor? Prostor lepinje je jedan od chicest je lako pola-up frizure za prirodnu kosu. To daje mladenački vibe, radi sa svim tekstura, i prilično za sve što dan ima u trgovini. Ovdje je brz tutorial o ostvarenju ovog stila za sebe.

Braidless Crochet Top Knot

Kada imate kratku kosu, ali i dalje žele izgled pola gore, pola dolje stil, to je lako popraviti. Ovaj izgled omogućava vam da napravite slatka stil koristeći svoj omiljeni pletenice da biste dobili savršenu teksturu tražite, bez obzira na dužinu prirodne kose. Ovdje je primjer iz jedne YouTuber o tome kako bi ovaj look dolaze u život.

Ananas Updo

Ovo nije tradicionalni pola pola dole frizuru, ali to postiže isti učinak za kovrdžave i coily kosu. To je klasika kovrdžave stil koji vam omogućava da pomete sve vaše kose i dovesti ga naprijed za prilično igra na teksturu, zadržavajući kosu okupili i sa puta. Ovdje je prilično način da se nositi ovog stila i savjete o ostvarenju.

Koja od ovih frizura je vaša omiljena? Javite nam u komentarima ispod.

load...